Διπλή δοκιμασία για τον ΑΟ Θήρας το Σαββατοκύριακο – Όλοι στο ΔΑΠΠΟΣ!

Δύο πολύ κρίσιμους για τη φετινή του πορεία εντός έδρας αγώνες δίνει το Σαββατοκύριακο ο ΑΟ Θήρας. Η ομάδα-καμάρι της Σαντορίνης θέλει να αφήσει πίσω της τις πρόσφατες μέτριες εμφανίσεις της και μένει προσηλωμένη στους στόχους που εξ αρχής είχε θέσει ο προπονητής Απόστολος Οικονόμου, δηλαδή final 4 σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω.

Το Σάββατο 28/1, στις 16:30, για την 15η αγωνιστική της Α1 υποδέχεται στο ΔΑΠΠΟΣ τους Μακεδόνες Αξιού, την ομάδα που βρίσκεται 4 πόντους πίσω του και τον ακολουθεί από την 5η θέση του πρωταθλήματος. Στον μεταξύ τους αγώνα στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος οι Μακεδόνες είχαν κερδίσει τον ΑΟ Θήρας στο τάι μπρέικ.

Την Κυριακή 29/1, στις 15:00, για τη φάση των 16 του κυπέλλου, ο ΑΟ Θήρας αντιμετωπίζει την Ελπίδα Αμπελοκήπων σε έναν αγώνα νοκ άουτ. Αν και στο πρωτάθλημα παλεύει να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού, η Ελπίδα με την μαχητικότητά της έχει καταφέρει στις δύο μέχρι τώρα συναντήσεις της με τον ΑΟ Θήρας για το πρωτάθλημα, να πάει τους αγώνες σε τάι μπρέικ, κατακτώντας το ροζ φύλλο αγώνα στην αναμέτρηση της προηγούμενης εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη.

Και οι δύο αγώνες είναι κομβικής σημασίας για τον ΑΟ Θήρας που έχει αποδείξει πολλές φορές ότι με τον κόσμο στο πλευρό του και πιάνοντας τη μέγιστη απόδοσή του, μπορεί να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο. Στην ανάγκη να βρεθούν οι φίλοι της ομάδας στις κερκίδες του ΔΑΠΠΟΣ στάθηκε η διεθνής πασαδόρος του ΑΟ Θήρας Όλγα Βεργίδου με δηλώσεις της στο atlantea: “Oι ομάδες έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους. Την στηρίξη του κόσμου την έχουμε στις καλές στιγμές, αλλά τη χρειαζόμαστε πιο πολύ σ’ αυτές τις θεωρητικά πιο δύσκολες στιγμές! Θελουμε τον κόσμο δίπλα μας να γεμίσει το γήπεδο! Εμεις παλεύουμε, δουλεύουμε πολύ σκληρά και θα είμαστε έτοιμες για τα δύο παιχνίδια. Αφήνουμε πίσω την ήττα από την Ελπίδα και κοιτάμε τα επόμενα ματς. Καλούμαστε να διαχειριστούμε και τις νίκες και τις ήττες, έτσι είναι ο αθλητισμός. Το Σάββατοκυριακο έχουμε αγώνες και όλοι όσοι αγαπάνε την ομαδα πρέπει να ειναι εκεί!”


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη