Σαντορίνη: Αθλητικό Σαββατοκύριακο 30-31/3

Αναστάτωση στο αθλητικό πρόγραμμα αυτού του Σαββατοκύριακου έχουν φέρει οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στα πελάγη και επηρεάζουν τις ακτοπλοϊκές μετακινήσεις των ομάδων. Όσοι από τους προγραμματισμένους αγώνες δεν έχουν ήδη ακυρωθεί, βρίσκονται στον “αέρα” και εξαρτώνται από το αν θα λήξει αύριο το απαγορευτικό απόπλου.

Καιρού επιτρέποντος λοιπόν, το αγωνιστικό πρόγραμμα για τις ομάδες της Σαντορίνης τις επόμενες δύο μέρες περιλαμβάνει:

Βόλεϊ
Στην αυλαία της κανονικής διάρκειας της Volleyleague ο ΑΟ Θήρας υποδέχεται το Σάββατο στις 18:00 τον Ολυμπιακό για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος, την τελευταία πριν τα play off. Ο Ολυμπιακός με εξασφαλισμένη την πρώτη θέση έχει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας και στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει την τέταρτη Θέτιδα, ενώ ο ΑΟ Θήρας ως δεύτερος θα έχει το πλεονέκτημα στις αναμετρήσεις με τον τρίτο Πανναξιακό.

Ποδόσφαιρο
Για την 21η αγωνιστική στον 7ο όμιλο της Γ’ εθνικής, ο αγώνας της Θύελλας Καμαρίου με τον Αγ. Ιερόθεο αναβλήθηκε για την επόμενη Κυριακή αφού η ομάδα δεν κατάφερε να φτάσει στη Σαντορίνη. Ο Πανθηραϊκός αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 16:00 τον Αιολικό στη Λέσβο όπου θα μεταβεί αεροπορικώς.

Την Κυριακή στις 18:00, στο γήπεδο Καμαρίου, οι παλαίμαχοι της Θύελλας Καμαρίου θα δώσουν φιλικό αγώνα με τους παλαιμάχους της Μεσαριάς, στη μνήμη του Γιάννη Χριστοφορίδη.

Μπάσκετ
Το Final 4 των εφήβων, που θα γινόταν στις 29-30/3 στην Τήνο, και στο οποίο θα συμμετείχε και η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης, αναβλήθηκε καθώς δεν ήταν δυνατή η μετάβαση των ομάδων.

Το πρόγραμμα για τα άλλα τμήματα της ΑΕΣ περιλαμβάνει εντός έδρας αναμετρήσεις κόντρα στην ομάδα ΑΠΑΣ Τα Φανάρια. Για το Σάββατο στις 21:00 είναι προγραμματισμένος ο αγώνας των γυναικείων τμημάτων, ενώ για την Κυριακή στις 12:00 ο αγώνας μεταξύ των κορασίδων.

Σκάκι
Την Κυριακή στις 10:00, στο δημοτικό σχολείο του Ακρωτηρίου, θα πραγματοποιηθεί το μαθητικό σκακιστικό πρωτάθλημα της Σαντορίνης, με αγώνες ράπιντ σε έξι γύρους.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη