Covid-19: Αυξάνεται ο συναγερμός στη Σύρο, μειώνεται στη Μύκονο

Στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου – κόκκινο μπαίνει από το πρωί του Σαββάτου 27/2 και έως τουλάχιστον τις 3/8 η Σύρος, καθώς τα ενεργά κρούσματα αυξήθηκαν χθες σε 32, από 3 που ήταν στις 18/2, όπως ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς.

Αντίθετα, η Μύκονος περνάει από το επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου σε επίπεδο επιτήρησης – πορτοκαλί, καθώς η επιδημιολογική εικόνα του νησιού είναι σαφώς βελτιωμένη, μετρώντας 3 ενεργά κρούσματα, ενώ στις 3/2 που κορυφώθηκε η έξαρση ήταν 53.

Συνολικά, στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου – κόκκινο μπαίνουν επίσης από αύριο οι Περιφερειακές Ενότητες Λευκάδας (πλην του Δήμου Μεγανησίου), Θεσπρωτίας, Σάμου, Ηρακλείου και Κορινθίας, καθώς και οι δήμοι Αρταίων, Διδυμότειχου, Λοκρών, Αμφιλοχίας.

Επίσης, στο ίδιο επίπεδο παραμένουν οι ΠΕ Κεφαλληνίας, Ηλείας (πλην των Δήμων Ανδρίτσαινας-Κρεστένων και Αρχαίας Ολυμπίας), Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Ρεθύμνου, η Θάσος, ο Δήμος Αγιάς της ΠΕ Λάρισας, ο Δήμος Πύδνας-Κολινδρού της ΠΕ Πιερίας, ο Δήμος Ζίτσας Ιωαννίνων, οι Δήμοι Ναυπλιέων και Άργους- Μυκηνών της ΠΕ Αργολίδας, καθώς και οι Δήμοι Τανάγρας και Θηβαίων της ΠΕ Βοιωτίας.

Στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου – βαθύ κόκκινο παραμένουν οι Δήμοι Καλυμνίων και Κορδελιού-Ευόσμου Θεσσαλονίκης και οι ΠΕ Εύβοιας (πλην Σκύρου), Αχαΐας, Αρκαδίας, καθώς και Αττικής.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη