Αύξηση για τις φετινές προκρατήσεις οργανωμένων ταξιδιών από Ρωσία

Στο κεντρικό περίπτερο του ΕΟΤ, η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, ο Πρέσβης της Ελλάδας Ανδρέας Φρυγανάς, η αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΟΤ Αγγελική Χονδροματίδου, ο προϊστάμενος ΕΟΤ Ρωσίας & ΚΑΚ Πολύκαρπος Ευσταθίου και στελέχη του ΕΟΤ

Αυξημένες έως και 15% είναι οι προκρατήσεις στα οργανωμένα ταξίδια των Ρώσων για την Ελλάδα για το 2019, ενώ στο πλαίσιο των επαφών της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΜΙΤΤ της Μόσχας, πραγματοποιήθηκαν διαπραγματεύσεις και συμφωνίες για να συνεχιστεί η ισχυρή τουριστική ζήτηση για την Ελλάδα. Mε τη θετική αυτή δυναμική οι φετινές αφίξεις Ρώσων τουριστών στην Ελλάδα αναμένεται να ξεπεράσουν το 1 εκατομμύριο.

Η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, η Αντιπρόεδρος του ΕΟΤ κα Αγγελική Χονδροματίδου και ο Προϊστάμενος του ΕΟΤ Ρωσίας και ΚΑΚ, Πολύκαρπος Ευσταθίου πραγματοποιήσαν συναντήσεις με τους τουριστικούς Ομίλους που διοργανώνουν τον κύριο όγκο των ταξιδιωτικών πακέτων στην αγορά της Ρωσίας. Στο επίκεντρο των συναντήσεων και των διαπραγματεύσεων τέθηκε η προώθηση νέων ελληνικών προορισμών και η ενίσχυση των πιο δημοφιλών προορισμών στα προγράμματά τους, το άνοιγμα νέων απευθείας αεροπορικών συνδέσεων από περισσότερες ρωσικές πόλεις και η δυναμική προώθηση και προβολή θεματικών τουριστικών προϊόντων που η Ελλάδα προσφέρει.

Η Υπουργός παραχώρησε επίσης συνέντευξη τύπου σε Ρωσικά ΜΜΕ για την δυναμική προώθηση και προβολή της Ελλάδας στη ρωσική αγορά, παρουσιάζοντας όλες τις ενέργειες για την προσέλκυση νέου τουριστικού ρεύματος από τη Ρωσία, ενώ έδωσε συνεντεύξεις στο δημοφιλές τηλεοπτικό δίκτυο Russia Today, στο Russian Media Group και στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti.

Το κεντρικό περίπτερο του ΕΟΤ στην MITT σημείωσε υψηλή επισκεψιμότητα, καταδεικνύοντας το σημαντικό ενδιαφέρον που συγκεντρώνει η Ελλάδα ως ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για το ρωσικό ταξιδιωτικό κοινό. Μάλιστα, ο ΕΟΤ έλαβε το βραβείο καλύτερης παρουσίας χώρας “Country Presentation Award” για τη μακρoχρόνια συμμετοχή της Ελλάδας στην Έκθεση και την ελκυστικότητα του ελληνικού περιπτέρου.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here