Μπαράζ διακοπών ρεύματος στη Σαντορίνη

Μνήμες από το μπλακ άουτ του Αυγούστου του 2013 ξύπνησαν από αργά χθες το βράδυ στη Σαντορίνη, οπότε σημειώθηκαν διακοπές ρεύματος σχεδόν σε ολόκληρο το νησί.

Έκτοτε μέσα στην ημέρα, σήμερα (5/8/21) υπήρχαν απροειδοποίητες αλλεπάλληλες διακοπές στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος που σε ορισμένες περιπτώσεις κράτησαν αρκετές ώρες. Τα Φηρά, η πρωτεύουσα του νησιού, είχε πολύωρη διακοπή ρεύματος τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες.

Όπως είναι λογικό, η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, για μία ακόμη φορά μέσα στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου, έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση και δυσαρέσκεια τόσο σε κατοίκους και επιχειρηματίες του νησιού, όσο και σε επισκέπτες.

Νωρίς το βράδυ η ηλεκτροδότηση επανήλθε σε φυσιολογικά επίπεδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Atlantea, η αιτία της βλάβης βρισκόταν στο σύστημα διανομής.

Ενημέρωση 5/8/2021 | 23:00
Από περίπου τις 21:00 και μεχρι αυτή την ώρα υπάρχει διακοπή ρεύματος στο Φηροστεφάνι με αποτέλεσμα να προκαλείται αναστάτωση και εκνευρισμός σε κατοίκους και επισκέπτες ενώ δεν μπορουν να λειτουργήσουν τα εστιατόρια, τα ξενοδοχεία και οι λοιπές επιχειρήσεις της περιοχής. Είναι η τρίτη φορά μέσα στο ίδιο εικοσιτετράωρο που υπάρχει μεγάλης διάρκειας διακοπή στο Φηροστεφάνι.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη