Beijing Love Story και Βαλεντίνοι – Αντιβαλεντίνοι: σημειώσατε 2

Beiging_love_storyAvant premiere σήμερα (14/2/2014), ανήμερα του Αγ. Βαλεντίνου, στην Κίνα για την πολυαναμενόμενη -και με γεύση Σαντορίνης- ταινία Beijing Love Story.

cinema_seatsΩστόσο, σύμφωνα με τη Shanghai Morning Post, πολλά ζευγάρια που σχεδίαζαν να παρακολουθήσουν σήμερα σε κινηματογράφο της Σανγκάη τη συγκεκριμένη ταινία, είδαν τα ρομαντικά τους σχέδια να ναυαγούν χάρη σε μια φάρσα που σκάρωσε μια ομάδα αντι-ρομαντικών και μόνων Κινέζων. Η εν λόγω ομάδα που οργανώθηκε μέσω ίντερνετ, πρόλαβε και έκλεισε ανά μία όλες τις θέσεις του κινηματογράφου, με αποτέλεσμα να μη μείνουν δύο διπλανές θέσεις ούτε για δείγμα. Έτσι, τα ζευγάρια που ήλπιζαν σε μια ρομαντική βραδιά αγκαλιά στο σινεμά, αναγκάζονται να χωριστούν.

Μερικά από τα γυρίσματα για το Beijing Love Story έγιναν πέρυσι το καλοκαίρι στη Σαντορίνη, και αυτά αφορούν στο ταξίδι ενός ζευγαριού για τον εορτασμό της 20ης επετείου του γάμου τους.

Μια πρώτη γεύση από Σαντορίνη παίρνουμε και από το επίσημο trailer της ταινίας:

Εκτιμάται ότι 214.000.000 κινέζοι θα παρακολουθήσουν την ταινία στους κινηματογράφους 300 κινεζικών πόλεων, στο κρατικό δορυφορικό τηλεοπτικό δίκτυο  CCTV,  από τα DVD που θα κυκλοφορήσουν αλλά και μέσω του internet. Η ταινία θα συμμετάσχει επίσης στα Διεθνή Φεστιβάλ που διοργανώνονται σε Κάννες, Βενετία και  Τόκυο.

Οι προβολές θα αρχίσουν στις 20 Φεβρουαρίου 2014.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη