Το βραβείο Bravo 2018 για τη δράση “Κηπουροί του Αιγαίου” απέσπασε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στην εκδήλωση απονομής των τιμητικών διακρίσεων βιώσιμης ανάπτυξης “Bravo 2018: Συνεργαζόμαστε για την Ελλάδα του αύριο” που πραγματοποιήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου στην Αθήνα. Την εν λόγω δράση, που διακρίθηκε στον πυλώνα “Bravo Society”, πραγματοποίησε το Τμήμα Διά Βίου Μάθησης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με το Περιφερειακό Φυτώριο στο πλαίσιο του τίτλου της Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης 2019.

Ο θεσμός Bravo, που εδώ και 9 χρόνια υλοποιείται από το QualityNet Foundation, αναπτύσσει έναν ετήσιο κοινωνικό διάλογο για την Βιώσιμη Ανάπτυξη με βάση τις πρωτοβουλίες που αναπτύσσουν οι επιχειρήσεις, η Τοπική Αυτοδιοίκηση και η Κοινωνία Πολιτών. Όλοι οι οργανισμοί που συμμετέχουν στο Bravo αποτελούν τους “Πρεσβευτές Βιώσιμης Ανάπτυξης”, μιας φιλοσοφίας που υποστηρίζει ένα βιώσιμο μέλλον, και οι οποίοι με τις πρωτοβουλίες που αναπτύσσουν, συμβάλλουν στη δημιουργία της Ελλάδας του αύριο.

Η αξιολόγηση έγινε από Επιστημονική Επιτροπή, από 130 κοινωνικούς εταίρους και 9.250 ενεργούς πολίτες, ενώ το επίπεδο των συνολικά 246 υποψήφιων δράσεων ήταν πολύ υψηλό και κατά συνέπεια ο ανταγωνισμός πάρα πολύ μεγάλος σε όλες τις κατηγορίες. Οι πρωτοβουλίες των Επιχειρήσεων, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Κοινωνίας Πολιτών που συμμετείχαν και αναδείχθηκαν φέτος στον Κοινωνικό Διάλογο Bravo αναπτύχθηκαν σε Εθνικό επίπεδο, υπογραμμίζουν την σημασία της συνεργασίας και της σύμπραξης όλων των ενεργών πυρήνων της Ελληνικής κοινωνίας με στόχο την δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here