22.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Camp ποδοσφαίρου για παιδιά από 10 ετών στο Καμάρι

Share

Το δημοτικό γήπεδο Καμαρίου πρόκειται να φιλοξενήσει, υπό την αιγίδα του ΔΑΠΠΟΣ, το “Soccer Players Evolution Camp” που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 29-31/7.

Σε αυτήν την σημαντικής εμπειρίας διοργάνωση μπορούν να πάρουν μέρος παιδιά που έχουν γεννηθεί το έτος 2002 έως και το 2010, τα οποία θα κάνουν πέντε προπονήσεις υψηλών προδιαγραφών την Τετάρτη 29 Ιουλίου το απόγευμα, την Πέμπτη 30 Ιουλίου πρωί και απόγευμα και τέλος την Παρασκευή 31 Ιουλίου επίσης πρωί και απόγευμα.

Κατά τη διεξαγωγή των προπονήσεων το εκπαιδευτικό μέρος περιλαμβάνει ασκήσεις τεχνικής, τακτικής και συνδυαστικές ασκήσεις με διάφορες παραλλαγές τελειωμάτων, μονομαχίες από 1×1 έως και 3×4 καθώς επίσης και ασκησιολόγιο για τους αθλητές μικρής ηλικίας όπου μέσα από την διασκέδαση επιτυγχάνεται η εκπαίδευση.

Με την διαδικασία αυτή οι αθλούμενοι θα γνωρίσουν έναν διαφορετικό αλλά παράλληλα άκρως ενδιαφέροντα τρόπο εκγύμνασης, όμοια με την διαδικασία που γυμνάζονται σε καθημερινή βάση οι αθλητές που ανήκουν σε μεγάλες ΠΑΕ και παράλληλα είναι μέλη των εθνικών μας ομάδων.

Οι εκπαιδευτές του προγράμματος αυτού οι κ.κ. Τάσος Θέος, Βαγγέλης Κουτσογιάννης, Σωκράτης Κοψαχείλης και Γιώργος Αμανατίδης, έμπειροι προπονητές, οι οποίοι υποστηρίζουν την τελευταία 15ετία με ιδιαίτερη επιτυχία τις προπονήσεις του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 6982868750, 6946350655, 6932329699


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Σαντορίνη 1670 μ.Χ.
Διαφήμιση

Σαντορίνη