Σαντορίνη: Δέκα startup εταιρείες παρουσιάζουν νέες τεχνολογίες στη φιλοξενία και τον τουρισμό

Δέκα startup εταιρείες που έχουν διακριθεί μέσα από το πρόγραμμα επιτάχυνσης του CapsuleT θα βρεθούν την Παρασκευή 17/5 στη Σαντορίνη για να παρουσιάσουν σε επαγγελματίες του τουρισμού νέες λύσεις και τεχνολογικές εφαρμογές για την βελτιστοποίηση των λειτουργιών και των υπηρεσιών των ξενοδοχείων αλλά και την συνολικότερη αναβάθμιση όλων των τουριστικών υπηρεσιών προς τον πελάτη.

Η εκδήλωση με θέμα “Νέες Τεχνολογίες στη Φιλοξενία και τον Τουρισμό” θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο De Sol Hotel & Spa, στην ευθεία Φηρών-Πύργου, και  διοργανώνεται από τον Επιταχυντή Νεοφυών Επιχειρήσεων του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης.

Διαφήμιση

Πρόγραμμα

  • 11:30-12:00 | Προσέλευση
  • 12:00-12:30 | Χαιρετισμοί
  • 12:30-13:30 | Παρουσιάσεις
    – Παρουσίαση επιταχυντή CapsuleT – Κατερίνα Σαριδάκη, Διευθύντρια
    – Παρουσιάσεις από τεχνολογικές νεοφυείς επιχειρήσεις (startups)*
  • 13:30-14:30 | Συνεδρίες δικτύωσης με δυνατότητα b2b συναντήσεων με τις startups / Ελαφρύ γεύμα και networking

Η παρακολούθηση της εκδήλωσης είναι ελεύθερη. Απαιτείται προεγγραφή εδώ.

* Αναλυτικά οι δέκα επιχειρήσεις που θα παρουσιάσουν της υπηρεσίες/προϊόντα τους είναι οι εξής:

1. Deliverback
H Deliverback είναι υπηρεσία τεχνολογίας για τα ξενοδοχεία που βοηθάει να επιστρέψουν πίσω τα ξεχασμένα αντικείμενα των πελατών τους εύκολα, γρήγορα και οικονομικά. Η υπηρεσία είναι δωρεάν για τα ξενοδοχεία GDPR και πολύ εύκολη στην χρήση. Με την Deliverback μειώνεται ο χρόνος διαχείρισης των απολεσθέντων και συνεπώς και το κόστος που προκύπτει από αυτά.

2. EV Loader
Η ομάδα του EV Loader βοηθάει στην επιλογή του κατάλληλου φορτιστή ηλεκτρικών οχημάτων αλλά και της λύσης πληρωμών που ταιριάζει καλύτερα σε κάθε κατάλυμα: 1) πληρωμή από τον επισκέπτη μέσω Mobile App, 2) Πληρωμή από τον επισκέπτη σε ενσωματωμένο τερματικό POS, 3) Αντιστοίχιση καρτών RFID με δωμάτια και καταγραφή υπολοίπου ανά δωμάτιο.

3. Hotellisense
Η BI hotel analytics πλατφόρμα της Hotellisense βοηθάει τους ξενοδόχους να αναλύουν σε πραγματικό χρόνο τα data τους και να λαμβάνουν στοχευμένες αποφάσεις για αύξηση εσόδων, κρατήσεων και κερδοφορίας.

4. Hoteltoolbox
Με το HotelToolbox, οι ξενοδόχοι αυξάνουν τα έσοδά τους, οργανώνουν και παρακολουθούν τις λειτουργίες του ξενοδοχείου, μειώνουν τα λειτουργικά τους κόστη, αυξάνοντας παράλληλα την παραγωγικότητα του προσωπικού και αναβαθμίζοντας το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πελάτες τους.

5. kleesto
Η kleesto αναπτύσσει το πρώτο αυτόνομο σύστημα διαχείρισης κρατήσεων για εκδρομές, δραστηριότητες και υπηρεσίες μεταφορών. Με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης, αυτοματοποιεί τη διαχείριση κρατήσεων, στόλου, εξοπλισμού και προσωπικού, βελτιώνοντας τη λήψη αποφάσεων και ενισχύοντας την κερδοφορία των τουριστικών επιχειρήσεων.

6. Mystery Pot
To Mystery Pot είναι μια πρωτοποριακή εφαρμογή που μειώνει τη σπατάλη τροφίμων από καταστήματα και ξενοδοχεία, προσφέροντας στους καταναλωτές την ευκαιρία να αγοράσουν φρέσκα τρόφιμα που περίσσεψαν πολύ πιο οικονομικά.

7. Orbito Travel
Το Orbito Travel είναι η πρώτη διαδικτυακή ταξιδιωτική πλατφόρμα για ταξιδιώτες με περιορισμένη κινητικότητα, καλύπτοντας όλες τις επιμέρους ανάγκες τους (προσβάσιμη αλυσίδα) και εστιάζοντας στην ανάδειξη της προσβασιμότητας των ξενοδοχείων.

8. Primehost
Η PrimeHost αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη, ώστε να αυτοματοποιήσει πλήρως την επικοινωνία μεταξύ των παρόχων φιλοξενίας και των επισκεπτών, δημιουργώντας άμεσες, καλογραμμένες & προσωποποιημένες απαντήσεις, σε κάθε ερώτηση του επισκέπτη.

9. Unlimited Adrenaline
Η Unlimited Adrenaline έχει δημιουργήσει το πρώτο πρόγραμμα για ξενοδοχεία και καταλύματα ώστε να προσφέρουν δραστηριότητες και εμπειρίες μέσα από ένα έτοιμο δίκτυο 600 παρόχων, μέσω διαφόρων αυτοματοποιημένων εργαλείων με online booking.

10. Vivestia
Η Vivestia αξιοποιεί την τεχνολογία των Ρεαλιστικών Μοντέλων Εικονικής Περιήγησης -VR Tours για προβολή και εκμίσθωση ξενοδοχείων, πολυτελών καταλυμάτων και σκαφών αναψυχής, μειώνοντας το ρίσκο επιλογής καταλύματος στο διαδίκτυο.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση

Σαντορίνη