Δεν έχουν ανακοινωθεί χειμερινά αεροπορικά δρομολόγια

Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα τα αεροπορικά δρομολόγια προς/από Σαντορίνη για τη χειμερινή περίοδο 2012-2013. Τα συστήματα online κρατήσεων και των δύο εταρειών που εξυπηρετούν τη Σαντορίνη, Aegean και Ολυμπιακής, έχουν καταχωρήμενες πτήσεις για μέχρι 26/10/12 και 27/10/12 αντίστοιχα. Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους προορισμούς εσωτερικού των δύο εταρειών.

Αυτό το γεγονός λειτουργεί ανασταλτατικά στην προσέλκυση τουρισμού κατά τους χειμερινούς μήνες, καθώς δίνεται η εντύπωση ότι δε θα υπάρχουν πτήσεις.

Ήδη γκρουπ γεωλόγων από την Ιταλία που επιθυμούσε να επισκεφθεί το νησί το Νοέμβριο και προσπάθησε να κάνει τις κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων, θεώρησε ότι δε θα υπάρχουν πτήσεις το χειμώνα και προβληματίζεται σοβαρά για το αν μπορεί να πραγματοποιήσει το ταξίδι ή όχι.

Το ίδιο πιθανόν να ισχύει και για μια σειρά άλλους επισκέπτες του νησιού που μπορεί να αλλάξουν προορισμό καθώς δεν υπάρχουν ανακοινωμένες πτήσεις.

Είναι επιτακτική η ανάγκη για την άμεση ανακοίνωση των πτήσεων του χειμώνα, καθώς τόσο ο Δήμος Θήρας, όσο και μια σειρά επιχειρήσεις καταβάλλουν προσπάθειες για την προσέλκυση τουρισμού και στη χειμερινή περίοδο.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη