Ντέρμπι ΑΟ Θήρας-Άρης το Σάββατο στο ΔΑΠΠΟΣ

Ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΟ Θήρας και τον Άρη περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Volleyleague γυναικών.

Η ομάδα της Σαντορίνης υποδέχεται το Σάββατο 13/11, στις 19:00, στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ, τη μοναδική αήττητη ως τώρα ομάδα του πρωταθλήματος, που προέρχεται μάλιστα από μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον ΠΑΟΚ, ο ΑΟ Θήρας τρέχει ένα σερί έξι νικηφόρων αγώνων και όπως λέει ο προπονητής του Κώστας Παπαδόπουλος, “σίγουρα θέλουμε να το συνεχίσουμε και ειδικά από τη στιγμή που παίζουμε στο σπίτι μας. Βέβαια το έργο μας δεν θα είναι εύκολο καθώς αντιμετωπίζουμε τη μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος, που έχει ένα πολύ δυνατό σύνολο και προέρχεται από μια σπουδαία νίκη”.

Ο Άρης βρίσκεται στη Σαντορίνη έχοντας το απόλυτο 7×7, αλλά χωρίς την κορυφαία μπλοκέρ του Ειρήνη Τσομπανίδου, η οποία τραυματίστηκε στο ματς με τον ΠΑΟ. “Η αλήθεια είναι ότι το μυαλό μας είναι και στην Ειρήνη καθώς περιμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ωστόσο ήρθαμε στην Σαντορίνη με καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί του ΠΑΟ. Είμαστε ένα γκρουπ έξι ομάδων που είμαστε πολύ κοντά βαθμολογικά και με κάθε αποτέλεσμα μπορεί να έχουμε ανατροπές και σίγουρα θα γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον ματς μεταξύ δύο ομάδων που έχουν τους ίδιους στόχους”, δηλώνει ο προπονητής του Άρη Γιάννης Τσαϊρέλης.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του ΑΟ Θήρας στο YouTube.

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της 8ης αγωνιστικής
Ολυμπιακός ΣΦΠ – ΑΟΦ Πορφύρας στις 18:00
ΠΑΟΚ – ΑΣΠ Θέτις 18:00
ΑΠΣ Αίας – ΑΟ Λαμίας 2013 στις 18:30
ΑΕΚ – ΑΟ Μαρκοπούλου στις 18:45
ΑΟ Ηλυσιακός – ΑΟΝ Πανναξιακός στις 19:00
ΑΟΝ Αμαζόνες – Παναθηναϊκός ΑΟ στις 20:00


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη