ΑΟ Θήρας: Ντέρμπι με τους Μακεδόνες το Σάββατο στο ΔΑΠΠΟΣ

Μετά από μια εβδομάδα απραξίας λόγω ρεπό, ο ΑΟ Θήρας επανέρχεται στην αγωνιστική δράση και μάλιστα με ντέρμπι απέναντι στους Μακεδόνες Αξιού, για την 8η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών.

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν -μαζί με τον Άρη- στη δεύτερη θέση με 15 βαθμούς, με την ομάδα της Σαντορίνης να έχει πάντως έναν αγώνα λιγότερο, οπότε ο νικητής της αναμέτρησης που θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου 2 Δεκεμβρίου, ώρα 19:00, στο ΔΑΠΠΟΣ, θα πάρει το πλεονέκτημα.

Η μέχρι τώρα πορεία των Μακεδόνων στο πρωτάθλημα είναι πολύ καλή, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να μετρά 5 νίκες (εντός με Ηλιούπολη, Πορφύρα, Πανναξιακό και εκτός με Κόρινθο, Ηρακλή Κηφισιάς) και 2 ήττες (εντός από Αίαντα και εκτός από Ολυμπιακό). Δυνατό σημείο των Μακεδόνων είναι το μπλοκ (στην 1η θέση με 72 μπλοκ σε 7 αγωνιστικές και 10,3 μπλοκ κατά μ.ό. ανά παιχνίδι), ενώ στις τάξεις τους έχουν την Αμερικανίδα ακραία Κιέρα Χολστ, πρώτη σκόρερ του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής και MVP της προηγούμενης αγωνιστικής. Τυπικά, τα στοιχεία συνηγορούν ότι ο αγώνας του Σαββάτου θα είναι ντέρμπι, οπότε η παρουσία των φιλάθλων στις εξέδρες του ΔΑΠΠΟΣ για να ενισχύσουν την ομάδα είναι επιβεβλημένη.

Από τη μεριά του ο προπονητής του ΑΟ Θήρας, κος Γιώργος Ρούσης, με δηλώσεις του στο atlantea αναφέρει πως στόχος είναι να συνεχίσει η ομάδα τις νίκες και να συνεχίσει να βελτιώνεται. “Εκτός από μια φορμαρισμένη ομάδα, πρέπει να αντιμετωπίσουμε και την αγωνιστική απραξία που είχαμε λόγω του ρεπό, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού” συμπληρώνει ο κος Ρούσης.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής, ο Ηρακλής Κηφισιάς υποδέχεται την Κόρινθο, ο Αίαντας Ευόσμου τον Πορφύρα, το Μαρκόπουλο τον Ολυμπιακό, ενώ ο Πανναξιακός -με στόχο να επιστρέψει στις νίκες- την Ηλιούπολη.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη