20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ντέρμπι στη Νάξο για τον ΑΟ Θήρας

Share

Η “ναυμαχία των Κυκλάδων” μεταξύ Πανναξιακού και ΑΟ Θήρας κυριαρχεί στο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Volleyleague γυναικών το Σάββατο 11/11. Ο ΑΟ Θήρας, μετά από δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, ταξιδεύει στη Νάξο με σκοπό να σπάσει το αήττητο του Πανναξιακού.

“Το Σάββατο ο αγώνας θα είναι ντέρμπι. Ο Πανναξιακός είναι και φέτος μμια καλή ομάδα που δικαίως βρίσκεται στην πρώτη θέση. Για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, θα πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα, μέσα σε μια δύσκολη έδρα”, δήλωσε στο atlantea ο προπονητής του ΑΟ Θηρας Γιώργος Ρούσης, ο οποίος για πρώτη φορά θα παίξει απέναντι στην περσινή του ομάδα. “Θα χαρώ να δω από κοντά τους πολλούς φίλους που έκανα στη Νάξο, αλλά με τη νέα μου ομάδα θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους εδώ που προσπαθούν και μας παρέχουν τα πάντα” συμπληρωσε.

Στις υπολοιπες αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής ο Ηρακλής Κηφισιάς υποδέχεται τον Άρη, ο Ολυμπιακός τους επίσης αήττητους Μακεδόνες Αξιού, ο Πορφύρας την Ηλιούπολη, ενώ Μαρκόπουλο και Κόρινθος θα αναζητήσουν αμφότεροι την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη