Ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη για τον ΑΟ Θήρας

Με δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι συνεχίζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΑΟ Θήρας στο πρωτάθλημα της Volleyleague γυναικών. Για την 6η αγωνιστική του Α’ ομίλου, η ομάδα της Σαντορίνης θα αντιμετωπίσει τον Άρη, σε αγώνα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13/2, ώρα 19:00, στο κλειστό της Μίκρας. Ο αγώνας έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς οι δύο ομάδες είναι οι μόνες αήττητες μέχρι τώρα μετά από 4 αγώνες, με τον ΑΟ Θήρας να προπορεύεται με 11 βαθμούς και τον Άρη να ακολουθεί με 10.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του Άρη στο YouTube.

Για τον ίδιο όμιλο, δυνατό παιχνίδι αναμένεται και στη Νέα Ερυθραία, όπου οι νεοφώτιστες και μαχητικές Αμαζόνες υποδέχονται το δυνατό και με καλή ψυχολογία Μαρκόπουλο, το οποίο προέρχεται από σπουδαία εντός έδρας νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, που σε αυτή την αγωνιστική έχει ρεπό. Επίσης, ο Ηλυσιακός υποδέχεται τον ΑΟ Λαμίας, με τις δύο ομάδες να κυνηγούν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Στον Β’ όμιλο, μετά την αποβολή του Πανναξιακού από το πρωτάθλημα λόγω μη προσέλευσης στον αγώνα της 5ης αγωνιστικής, πλέον αγωνίζονται έξι ομάδες. Για την 6η αγωνιστική ο Ολυμπιακός θα δώσει το πρώτο του παιχνίδι μετά την επανεκκίνηση της Volleyleague, εκτός έδρας στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον Αίαντα. Ο Πορφύρας με φόρα από το διπλό κόντρα στην ομάδα του Ευόσμου στην εξ αναβολής αναμέτρηση της Τετάρτης για την 4η αγωνιστική, αντιμετωπίζει στην έδρα του την Θέτιδα. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα έχουν ρεπό.

Διπλή παρουσία του ΑΟ Θήρας στην dream team της 4ης αγωνιστικής
Με την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος δόθηκαν οι εξ αναβολής αγώνες που ολοκλήρωναν την 4η αγωνιστική που είχε μείνει μισή πριν τη διακοπή. Οι τέσσερις από τις έξι αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής είχαν γίνει στις 31 Οκτωβρίου 2020 και ορισμένες αθλήτριες της κορυφαίας επτάδας έχουν αποχωρήσει πλέον από τις ομάδες. Ο ΑΟ Θήρας εκπροσωπείται διπλά από την ακραία Κέντρα Ντάλκε και την πασαδόρο Ραϊμαριέλι Σάντος, χάρη στις επιδόσεις τους στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας τους επί του ΠΑΟ.

Αναλυτικά, τη dream team συνθέτουν οι:

Κεντρικές: Κατερίνα Γιώτα (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.), 10π. (3/8 επ., 2 άσσοι, 5 μπλοκ), Τάνια Κιουτσιούκη (Α.Σ. Άρης) 9π. (2/5 επ., 2 άσσοι, 5 μπλοκ)

Ακραίες: Κέντρα Ντάλκε (Α.Ο. Θήρας) 18π., (17/38 επ., 1 μπλοκ, 55% υπ.), Δάφνη Βαρουδάκη (Α.Ο.Ν. Αμαζόνες) 17π. (10/31 επ., 1 άσσος, 6 μπλοκ, 52% υπ.)

Διαγώνια: Μαρία Οικονομίδου (Πανναξιακός Α.Ο.Ν.), 23π. (21/40 επ., 2 άσσοι)

Πασαδόρος: Ραϊμαριέλι Σάντος (Α.Ο. Θήρας) 4π. (2/4 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ)

Λίμπερο: Πετρίνα Μπουτσελάκου (Α.Ο.Φ. Πορφύρας) λ, 52% υπ.

MVP της 4ης αγωνιστικής είναι η Βραζιλιάνα διαγώνια Ταϊάνα Ροντρίγκες Σοάρες του  Πορφύρα, η οποία ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια στη νίκη του Πορφύρα στην έδρα του Αίαντα Ευόσμου με 3-1 σετ και με 38 πόντους έκανε ρεκόρ πόντων στην ιστορία της ομάδας του Πειραιά στη Volley League Γυναικών. Η Ροντρίγκες πέτυχε 38 πόντους σε 4 σετ με 38/73 τελειωμένες επιθέσεις (52% αποτελεσματικότητα).


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη