Δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα Κυκλάδων για τους εφήβους της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης

Συγχαρητήρια από τον ΔΑΠΠΟΣ

Τη δεύτερη θέση κατέκτησαν οι έφηβοι της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης στο πρωτάθλημα μπάσκετ των Κυκλάδων στην κατηγορία τους, για τη σεζόν 2021-2022. Στον μεγάλο τελικό του Final 4 που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 26-27/3 στη Σύρο, οι έφηβοι της ΑΕΣ ηττήθηκαν, μετά από μια δυνατή αναμέτρηση, από την ομάδα της Νάξου ΑΠΑΣ Τα Φανάρια με σκορ 71-69.

Εκφράζοντας τα συγχαρητήριά τους προς τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους αθλητές της ομάδας για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, ο Πρόεδρος και το ΔΣ του ΔΑΠΠΟΣ σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

“Οι αθλητές της Α.Ε.Σ επέδειξαν στους αγώνες του Final 4 που διεξήχθη στη Σύρο την αγωνιστικότητα, τη μαχητικότητα και το ήθος τους, στοιχεία τα οποία τους χαρακτήρισαν καθ’ όλη την αγωνιστική χρονιά. Η επιτυχημένη πορεία σας μας γεμίζει με αισιοδοξία και ελπίδα για το μέλλον του συλλόγου, αποδεικνύοντας πως με σκληρή δουλειά, με εργατικότητα και με σωστή καθοδήγηση από τους προπονητές μπορείτε να διεκδικήσετε κάθε στόχο, όσο δύσκολος κι αν είναι. Αισθανόμαστε περήφανοι για όλα τα παιδιά της ομάδας και υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό σας όποτε μας χρειαστείτε”.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη