Distinguished Gentleman’s Ride την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στη Σαντορίνη

Κλικ για μεγέθυνση

Αν έχετε κάποια μηχανή ή μηχανάκι σκονισμένα στην αποθήκη και ψάχνετε αφορμή για να τα βγάλετε βόλτα, τώρα είναι η ευκαιρία!

Η διεθνής φιλανθρωπική οργάνωση “Distinghuished Gentleman’s Ride”, που έχει σκοπό την ευασθητοποίηση του κόσμου για θέματα καρκίνου του προστάτη και την προαγωγή της ανδρικής υγείας γενικά, έρχεται για πρώτη φορά την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου και στη Σαντορίνη. Ξεκίνησε πριν πέντε χρόνια στην Αυστραλία και έχει εξελιχθεί σήμερα σε παγκόσμιο γεγονός που πραγματοποιείται την ίδια ημέρα σε περίπου 480 πόλεις, σε 90 χώρες ανά το κόσμο. Στις εκδηλώσεις στην Ελλάδα θα πάρει μέρος επίσης η Αθήνα, η Πάτρα και η Θεσσαλονίκη.

Το χαρακτηριστικό της διοργάνωσης είναι η συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας, δηλαδή των κατοίκων της Σαντορίνης, οι οποίοι επίσημα ντυμένοι και πίσω από το τιμόνι της vintage ή custom μοτοσυκλέτας τους, θα πορευτούν μαζί σε όλο το νησί. Η συμμετοχή είναι πολύτιμη για τη επιτυχία της διοργάνωσης, η οποία θα αναδείξει τη Σαντορίνη σε όλο τον κόσμο, όχι μόνο ως κορυφαίο τουριστικό προορισμό, αλλά και ως τόπο όπου διοργανώνονται παγκόσμιας εμβέλειας εκδηλώσεις που έχουν σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα υγείας.

Δεν υπάρχει κανένα κόστος συμμετοχής. Τα χρήματα συγκεντρώνονται μόνο μέσω του www.gentlemansride.com και με τους εξής τρόπους: ως δωρεά απευθείας στη διεθνή οργάνωση ή και ως χορηγία στο κάθε αναβάτη ξεχωριστά. Ο αναβάτης που θα συγκεντρώσει στο όνομά του 200 ευρώ και πάνω, επιβραβεύεται από τη οργάνωση με ένα μοναδικό κέντημα ρούχων σχεδιασμένο ειδικά για αυτό το σκοπό. Στην παραπάνω διεύθυνση μπορεί κάποιος να δηλώσει συμμετοχή ως αναβάτης, χορηγός αναβατή ή και μέγας χορηγός αν έχει επιχείρηση.

Τη διοργάνωση υποστηρίζει και ο κ. Ανδρέας Χ. Βλάχος, χειρουργός-ουρολόγος στη Σαντορίνη, που θα ενημερώνει το κοινό για θέματα υγείας.

Πληροφορίες για διοργάνωση Σαντορίνης: κος Paul Verheijen (Πωλ Φερχάιεν), τηλ. 6951099106 και στο Facebook Event εδώ.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη