Διαδικτυακά η συμμετοχή των Κυκλάδων στον 12ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό

Την Κυριακή 7/11

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, διοργανώνει την Κυριακή 7/11/2021 τον 12ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό.

Ήταν το 2010 όταν για πρώτη φορά η πρωτοβουλία λίγων μητέρων, με σκοπό την εθελοντική βοήθεια σε άλλες μητέρες ώστε να μάθουν την τέχνη του θηλασμού, έγινε η αιτία για να πραγματοποιηθεί μια εκδήλωση-γιορτή, αυτή του Ταυτόχρονου Δημόσιου Θηλασμού, που πλέον αποτελεί σύμβολο της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού για τη χώρα μας.

Όπως και πέρσι, λόγω των συνθηκών που έχει διαμορφώσει η πανδημία, οι ομάδες του Πανελλήνιου Δικτύου Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Θηλασμού και Μητρότητας, θα δώσουν το “παρών” στη φετινή γιορτή, είτε πραγματοποιώντας συναντήσεις-γιορτές διά ζώσης, είτε μέσω διαδικτυακών εκδηλώσεων. Σκοπός είναι η ευαισθητοποίηση, αφύπνιση και υποστήριξη των νέων μητέρων για τον μητρικό θηλασμό, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μια ομιλία, αλλά εμπράκτως ως εικόνα και παρουσία “από μητέρα σε μητέρα”.

Η Ομάδα Εθελοντών Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Κυκλάδων συμμετέχει στη γιορτή την Κυριακή 7/11 στις 11:00, με διαδικτυακή εκδήλωση που απευθύνεται σε θηλάζουσες, μέλλουσες μητέρες και πρώην θηλάζουσες μητέρες.

Δηλώσεις συμμετοχής εδώ μέχρι την Παρασκευή 5/11.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη