15.3 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

“Διάφανη ζωγραφική” από τον Κωνσταντίνο Φύτρο στον Πύργο

Εγκαίνια το Σάββατο 25/8 στις 20:30

Share

Ο πολιτιστικός σύλλογος Εστία Πύργου Καλλίστης εγκαινιάζει τo Σάββατο 25 Αυγούστου 2018, ώρα 20:30, στον εκθεσιακό χώρο στην κεντρική πλατεία του Πύργου την έκθεση ζωγραφικής του Κωνσταντίνου Φύτρου. Πρόκειται για έκθεση με νέα έργα, σε συνέχεια της προηγούμενης που είχε πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2017.

Η τεχνοτροπία ζωγραφικής όλων των έργων σε διάφανα φιλμ βινυλίου με ειδικά ακρυλικά χρώματα πάνω σε καμβά συναντά τον διάφανο ασυμβίβαστο χαρακτήρα και το έντονο στυλ της κάθε κυκλικής πινελιάς γεμάτης ζωή και χρώμα από πρασινόλευκο με ανοιχτές χρυσές ανταύγειες που θυμίζουν το χρώμα του ροδιού, του βερίκοκου, του ροδάκινου, τα χρώματα του μάνγκου, τα χρώματα του πεπονιού και της μπανάνας.

Χρώματα που αντιστοιχούν σε κάποιες από τις μυρωδιές που χαρίζει το κρασί ασύρτικο λίγο πριν το δοκιμάσεις, ενώ το χρώμα του γιασεμί και ενίοτε του νυχτολούλουδου θα ολοκληρώσει την μεθυστική και ζωγραφιστική διαδρομή για ολοκλήρωση μέσα από την αύρα της θάλασσας της Σαντορίνης του μπλε γαλάζιου και του πετρόλ με φόντο τη μαγεία του θαλασσινού τοπίου.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 8 Σεπτεμβρίου και θα λειτουργεί καθημερινά 10:00-13:00 και 18:00-20:30.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση

Σαντορίνη