Διαφημιστικό βίντεο για τα νησιά του Ν. Αιγαίου στον “αέρα” του CNN International

Από την 1η Νοεμβρίου και μέχρι το τέλος του έτους

Μαριέτα Παπαβασιλείου, Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού και Γιώργος Χατζημάρκος, Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου

Τη συνεργασία της με το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο CNN International για την προβολή και ανάδειξη των προορισμών της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων συνεχίζει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με στόχο το “ξεκλείδωμα” νέων τουριστικών αγορών.

Στο πλαίσιο της σύμβασης που έχει υπογραφεί μεταξύ της ΠΝΑΙ και του CNN, θα προβληθεί διαφημιστικό βίντεο στο CNN Airport και στο CNN EMEA (Europe, Middle East and Asia) το οποίο πρόκειται να δουν εκατομμύρια τηλεθεατές στις Η.Π.Α, στην Ευρώπη, στη Μέση Ανατολή και στην Αφρική. Επιπλέον, στο CNN ΕΜΕΑ θα προβάλλεται ένα ειδικού περιεχομένου δημιουργικό (Vacation Vignettes) διάρκειας 60 δευτερολέπτων για το Νότιο Αιγαίο ως προορισμό.

Για τη νέα συνεργασία με το CNN, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού, Μαριέτα Παπαβασιλείου δήλωσε τα εξής: “Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ήταν η πρώτη ελληνική περιφέρεια που συνεργάστηκε το 2015 με το CNN για την προβολή των τουριστικών της προορισμών. Σήμερα, έχοντας ολοκληρώσει με εξαιρετικά αποτελέσματα την εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου και σύγχρονου στρατηγικού σχεδίου τουριστικής προώθησης, συνεχίζουμε την συνεργασία με το διεθνές δίκτυο στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής που εφαρμόζουμε. Πρωταρχικός μας στόχος η ανάδειξη του τουριστικού πλούτου του τόπου μας και των μοναδικών δυνατοτήτων του κάθε προορισμού ξεχωριστά.

Για μία περιφέρεια όπως αυτή του Νοτίου Αιγαίου, με 50 διαφορετικά νησιά, ανάμεσα στα οποία συγκαταλέγονται τα μεγαλύτερα τουριστικά brands διεθνώς, το CNN αποτελεί το πλέον ενδεδειγμένο συνεργάτη, καθώς ο όμιλος προσφέρει ένα συνδυασμό εξειδικευμένων υπηρεσιών που κανείς άλλος δε διαθέτει. Συνολικά 373 εκατ. νοικοκυριά παρακολουθούν το CNN International ενώ μόνο στις ΗΠΑ, 890.000 δωμάτια ξενοδοχείων έχουν άμεση πρόσβαση στο πρόγραμμα του δικτύου. Απαντάμε στις προκλήσεις των καιρών για την αποτελεσματικότερη προώθηση του τουριστικού μας προϊόντος, ενώνοντας τις δυνάμεις μας με τους μεγαλύτερους συμμάχους διεθνώς. Βλέπουμε πάντα τη μεγάλη εικόνα και με όραμα, στρατηγική, μεθοδική δουλειά, χαρίζουμε στα νησιά μας την αναπτυξιακή προοπτική που τόσο πολύ έχουν ανάγκη και που τόσο πολύ τους αξίζει”.

Η διάρκεια του προγράμματος προβολής έχει οριστεί από την 1η Νοεμβρίου 2018 έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2018, ενώ η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου διατηρεί τα δικαιώματα χρήσης του παραχθέντος βίντεο για μελλοντικές δράσεις προβολής.

Το συνολικό κόστος της δαπάνης θα καλυφθεί από τις πιστώσεις της ενταγμένης πράξης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Νότιο Αιγαίο 2014-2020, με τίτλο “Δράσεις προβολής φυσικής κληρονομιάς, πολιτισμού & τουρισμού”.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here