Σελίν Ντιόν: Διαγνώστηκε με σπάνια νευρολογική ασθένεια

Αναβάλλεται η ανοιξιάτικη ευρωπαϊκή της περιοδεία - Ακυρώνονται οι καλοκαιρινές της συναυλίες, μεταξύ των οποίων και αυτή στην Αθήνα

Από τη σπάνια νευρολογική ασθένεια Stiff Person Syndrome (SPS) πάσχει η διάσημη τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λέγοντας ότι η πάθηση που την ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια και προκαλεί σπασμούς σε ολόκληρο το σώμα της, προσβάλλει μόλις 1 άνθρωπο ανά εκατομμύριο.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια εξήγησε στους θαυμαστές της ότι πρέπει να επικεντρωθεί στην υγεία της και ως εκ τούτου αναβάλλεται η ανοιξιάτικη ευρωπαϊκή περιοδεία ε τίτλο Courage World Tour, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί από 24 Φεβρουαρίου έως και 11 Απριλίου 2023, ενώ ακυρώνονται οι οκτώ συναυλίες που ήταν προγραμματισμένες για το καλοκαίρι του 2023, μεταξύ των οποίων και η συναυλία της στην Ελλάδα στις 9 Ιουνίου 2023.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion)

“Με πληγώνει πολύ που ανακοινώνω ότι δεν θα είμαι έτοιμη να ξαναρχίσω την περιοδεία μου στην Ευρώπη τον Φεβρουάριο”, αναφέρει. “Μου λείπετε… να σας βλέπω…να είμαι στη σκηνή… να τραγουδάω για εσάς. Πάντα δίνω το 100% του εαυτού μου στις συναυλίες αλλά αυτήν την περίοδο δεν μπορώ να αποδώσω όπως θα ήθελα. Για να σας ξαναδώ και πάλι δεν έχω άλλη επιλογή παρά μόνο να επικεντρωθώ στην υγεία μου και να έχω την πίστη για την πλήρη ανάρρωσή μου. Σας αγαπώ τόσο πολύ. Και ελπίζω πραγματικά να σας ξαναδώ, πολύ σύντομα”, είπε η Σελίν Ντιόν με δάκρυα στα μάτια.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη