Δήμος Θήρας: Διαγωνισμός για προμήθεια και εγκατάσταση βυθιζόμενων κάδων απορριμμάτων

Ο Δήμος Θήρας προκηρύσσει ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης της σύμβασης προμήθειας και εγκατάστασης τεσσάρων βυθιζόμενων συστημάτων αποθήκευσης απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών σε κάδους συμβατούς με τα κοινά απορριμματοφόρα των ΟΤΑ, εκτιμώμενης αξίας 217.000 € (με ΦΠΑ 24%).

Ο διαγωνισμός με α/α Συστήματος “151315” θα διενεργηθεί με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) στη διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του συστήματος, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016. Η ημερομηνία έναρξης υποβολής προσφορών είναι η Τετάρτη 29/12/2021 και η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών είναι η Δευτέρα 17/1/2022, με ώρα λήξης 15:00. Μετά τη λήξη της παραλαβής προσφορών θα ξεκινήσει η διαδικασία ηλεκτρονικής αποσφράγισης, ενώπιον της Επιτροπής διαγωνισμού την 4η εργάσιμη ημέρα και ώρα 11:00.

Κριτήριο ανάθεσης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής. Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε 180 ημέρες από την υπογραφή της.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη