Σαντορίνη: Διαγωνισμός διοράματος Playmobil στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό

Διαγωνισμός διοράματος Playmobil πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 23-25 Δεκεμβρίου 2022, στο πλαίσιο της έκθεσης Playmobil στο “Χριστουγεννιάτικο Χωριό” του ΔΑΠΠΟΣ. Παιδιά και γονείς μπορούν να επιλέξουν ελεύθερα το θέμα του διοράματός τους και να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό, διεκδικώντας ένα από τα τρία παιχνίδια Playmobil που θα κερδίσουν τα τρία καλύτερα διοράματα.

Τα διοράματα θα στηθούν αποκλειστικότητα με κωδικούς Playmobil, ενώ επιτρέπεται η χρήση υλικών μόνο για το στήσιμο του περιβάλλοντος του διοράματος.

Όλες οι απεικονίσεις των συμμετεχόντων θα καταλαμβάνουν επιφάνεια έως 2 τ.μ. και θα πρέπει η θεματολογία τους να είναι σαφής (π.χ western, ιπποτικά, πειρατικά κτλ.). Στους διαγωνιζόμενους θα δοθούν, αν χρειαστούν, χαρτικά υλικά για την κατασκευή τους, ωστόσο μπορούν να φέρουν και υλικά δικής τους επιλογής.

Τα διοράματα θα κατασκευαστούν και θα στηθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ και την ημέρα των Χριστουγέννων θα φωτογραφηθούν για να αναρτηθούν στη σελίδα του ΔΑΠΠΟΣ στο Facebook. Τα τρία διοράματα που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα likes μέχρι τις 30/12 θα κερδίσουν τα τρία παιχνίδια Playmobil. Η απονομή των επάθλων θα πραγματοποιηθεί στις 31/12.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι δωρεάν. Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα  6981923903 και 6987205457.

Με το πέρας της φωτογράφησης τα διοράματα θα μαζευτούν και θα επιστραφούν στους κατόχους τους.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη