Δήμος Θήρας: Διαγωνισμός για εγκατάσταση μέσων πυροπροστασίας σε σχολικές μονάδες

Ο Δήμος Θήρας έχει προκηρύξει ανοικτό διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την ανάδειξη αναδόχου για την προμήθεια και εγκατάσταση μέσων πυροπροστασίας στα σχολεία του Δήμου, με προϋπολογισμό 290.378,90 € (με ΦΠΑ 24%).

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η προμήθεια μέσων πυροπροστασίας σε σχολικές μονάδες του Δήμου Θήρας, για την προστασία τόσο των ατόμων που βρίσκονται εντός των κτηρίων, όσο και των ίδιων των κτηρίων και των εγκαταστάσεών τους γενικά, έναντι κινδύνου πυρκαγιάς.

Η εγκατάσταση ενεργητικής πυροπροστασίας των σχολικών κτηρίων θα περιλαμβάνει τις παρακάτω επιμέρους εγκαταστάσεις, τόσο για πρόληψη όσο και για καταστολή:
• Αυτόματο Σύστημα Πυρανίχνευσης
• Χειροκίνητο Σύστημα Αναγγελίας Πυρκαγιάς
• Φορητά πυροσβεστικά μέσα πυροσβεστήρες
• Απλό υδροδοτικό πυροσβεστικό δίκτυο

Εκτός των μέσων ενεργητικής πυροπροστασίας, σε ορισμένες σχολικές μονάδες απαιτείται και η αντικατάσταση απλών θυρών με αντίστοιχες πυράντοχες πόρτες δείκτη πυραντίστασης 60 λεπτών, ώστε να εξασφαλιστεί η πυροδιαμερισματοποίηση όπου χρειάζεται.

Ο διαγωνισμός με α/α Συστήματος 276310 θα διενεργηθεί με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ). Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η Δευτέρα 15/1/24 και ώρα 17:00. Μετά τη λήξη της παραλαβής προσφορών θα ξεκινήσει η διαδικασία ηλεκτρονικής αποσφράγισης, ενώπιον της Επιτροπής διαγωνισμού την τέταρτη εργάσιμη ημέρα και ώρα 10:00.

Η περίληψη της διακήρυξης του διαγωνισμού είναι διαθέσιμη εδώ.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη