Δήμος Θήρας: Διαγωνισμός για προμήθεια οχημάτων

Ο Δήμος Θήρας προκηρύσσει ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης της σύμβασης προμήθειας οχημάτων για τις ανάγκες του, εκτιμώμενης αξίας 193.000,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%.

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η προμήθεια α) μικρών φορτηγών οχημάτων κλειστού τύπου (Van) (Ομάδα Α), β) ημιφορτηγού pick up 4×4 με ανοικτή καρότσα μικτού φορτίου έως 3,5 τόνους (μονοκάμπινο) (Ομάδα Β), γ) ημιφορτηγού pick up 4×4 με ανοικτή καρότσα και διπλή καμπίνα μικτού φορτίου έως 3,5 τόνους (Ομάδα Γ) και δ) ελαστικοφόρου φορτωτή εκσκαφέα (Ομάδα Δ).

Η ημερομηνία έναρξης υποβολής προσφορών είναι η Πέμπτη 8/10/20 και ώρα 09:00 και η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών είναι η Δευτέρα 26/10 και η ώρα λήξης 17:00. Η διαδικασία θα διενεργηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.), η οποία είναι προσβάσιμη μέσω της Διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr,  την 4η εργάσιμη ημέρα μετά την καταληκτική ημερομηνία προσφορών και ώρα 10:30.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες εδώ.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη