Δήμος Θήρας: Διαγωνισμός για την αναβάθμιση του δικτύου οδοφωτισμού

Νεότερη ενημέρωση 20/2 – ώρα 10:00

Νέα Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών η Τρίτη 7/3/2023 και ώρα 15:00.
Ημερομηνία και ώρα αποσφράγισης των προσφορών (διενέργεια διαγωνισμού): 4η εργάσιμη ημέρα και ώρα 10:00.


Ο Δήμος Θήρας έχει προκηρύξει ανοικτό διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης της σύμβασης προμήθειας και εγκατάστασης για την “Ποιοτική και ενεργειακή αναβάθμιση του δικτύου οδοφωτισμού του Δήμου Θήρας”, προϋπολογισμού 3.888.246,92 € (με ΦΠΑ).

Αντικείμενο της 12μηνης διάρκειας σύμβασης είναι η προμήθεια και εγκατάσταση φωτιστικών και λαμπτήρων υψηλής ενεργειακής απόδοσης και βραχιόνων, σε αντικατάσταση των υφιστάμενων φωτιστικών του οδικού δικτύου αλλά και λαμπτήρων που είναι εγκατεστημένα σε όλη την έκταση του Δήμου Θήρας.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο της σύμβασης, προβλέπεται:
• η αφαίρεση των υφιστάμενων φωτιστικών σωμάτων και λαμπτήρων
• η αφαίρεση των υφιστάμενων βραχιόνων στήριξης φωτιστικών σωμάτων από ιστούς οδοφωτισμού, όπου απαιτείται
• η προμήθεια και εγκατάσταση σύγχρονων φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED
• η προμήθεια και εγκατάσταση βραχιόνων στήριξης σύγχρονων φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED, όπου απαιτείται
• η προμήθεια και εγκατάσταση λαμπτήρων, τύπου corn type, σύγχρονης τεχνολογίας (LED)
• η προμήθεια και εγκατάσταση προβολέων σύγχρονης τεχνολογίας (LED)
• η προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος τηλεελέγχου – τηλεδιαχείρισης του συστήματος οδοφωτισμού σε επίπεδο ηλεκτρολογικού πίνακα ΔΕΔΔΗΕ

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης σύμβασης δεν προβλέπονται επεμβάσεις στο υπόλοιπο δίκτυο φωτισμού και στην τροφοδότησή του, ενώ θα διατηρηθούν οι ίδιες θέσεις τοποθέτησης των φωτιστικών σωμάτων, χωρίς να προβλέπεται μετακίνηση των υφιστάμενων ιστών. Επίσης, δεν προβλέπεται οποιαδήποτε επέμβαση στο δίκτυο τροφοδότησης του συστήματος.

Ιδιαίτερα σημαντικό για τη διαμόρφωση του έργου, όπως αναφέρεται στη διακήρυξη της σύμβασης, είναι το γεγονός ότι επί του συνόλου των φωτιστικών σωμάτων οδοφωτισμού του Δήμου, συνολικά 5.772 τεμάχια είναι εγκατεστημένα επί ιστών κυριότητας του ΔΕΔΔΗΕ και 3.790 επί Δημοτικών ιστών είτε επίτοιχα στους πεζοδρόμους του νησιού. Ειδικότερα σε ιστούς του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ προβλέπεται να αντικατασταθούν συνολικά 5.772 τμχ. φωτιστικών σωμάτων τα οποία επιμερίζονται σε 4.211 φωτιστικά τύπου ΔΕΗ με λαμπτήρες LED και 1.212 φωτιστικά με λαμπτήρες συμβατικής τεχνολογίας (Νa & Hg) επί στύλων του δικτύου διανομής του ΔΕΔΔΗΕ (ξύλινους και τσιμεντένιους), 285 προβολείς LED και 64 σημεία στα οποία δεν έχουν φωτιστικό ή λαμπτήρα. Η υπόλοιπη προμήθεια αφορά το δίκτυο οδοφωτισμού επί ιστών του Δήμου με φωτιστικά συμβατικής τεχνολογίας Νa & Hg συνολικά 133 τεμάχια και 3.657 φωτιστικά με λαμπτήρες LED. Στο σύνολό τους θα αντικατασταθούν με φωτιστικά σώματα οδοφωτισμού τεχνολογίας LED.

Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η Δευτέρα 20/2/2023 και ώρα 17:00. Ο διαγωνισμός με α/α Συστήματος 180117 θα διενεργηθεί με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) στη διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr. Μετά τη λήξη της παραλαβής προσφορών θα ξεκινήσει η διαδικασία ηλεκτρονικής αποσφράγισης, ενώπιον της Επιτροπής διαγωνισμού την 4η εργάσιμη ημέρα και ώρα 10:00.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη