Διαγωνισμός για την διαχείριση των λιμένων ευθύνης του Λιμενικού Ταμείου Θήρας

Ανοικτό Ηλεκτρονικό Δημόσιο Διαγωνισμό διενεργεί το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο (ΔΛΤ) Θήρας με αντικείμενο την ανάθεση της υπηρεσίας «Διαχείριση των Λιμένων ευθύνης του ΔΛΤ Θήρας», για χρονικό διάστημα ενός (1) έτους.

Οι υπηρεσίες οι οποίες θα πρέπει να προσφέρει ο Ανάδοχος στο ΔΛΤ Θήρας, είναι η Διαχείριση Λιμενικών Ζωνών του ΔΛΤ Θήρας (Αθηνιός, Φηρά, Βλυχάδα, Αρμένη), καθώς δεν υπάρχει μόνιμο προσωπικό ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες του, είναι οι ακόλουθες:

1. Διαχείριση και φύλαξη Λιμενικών Ζωνών, (Αθηνιός, Φηρά, Αρμένη, Βλυχάδας).
2. Διευθέτηση και ρύθμιση χώρων πρόσδεσης σκαφών, Αλιευτικών, Ημερήσιων εκδρομών, Θαλάσσιων σπορ.
3. Διευθέτηση πρόσδεση διερχόμενων τουριστικών ιδιωτικών και επαγγελματικών σκαφών.
4. Διαχείριση υποδομών και διανομή δικτύων ύδρευσης και ηλεκτρικού ρεύματος στα σκάφη. Μηνιαία καταγραφή κατανάλωσης και απόδοση πίνακα στο ΔΛΤ Θήρας. Παρακολούθηση δεξαμενών ύδρευσης εξυπηρέτησης Λιμενικών Ζωνών.
5. Είσπραξη χρημάτων, τελών πρόσδεσης, επιβατών ημερήσιων εκδρομών, κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος και νερού, έκδοση αποδείξεων ή τιμολογίων σύμφωνα με την υπόδειξη της Οικονομικής υπηρεσίας και του Φοροτεχνικού, τήρηση Οικονομικών καταστάσεων, απόδοση στο ΔΛΤ Θήρας σε εβδομαδιαία βάση.
6. Κατάθεση εισπραχθέντων χρημάτων σε εβδομαδιαία βάση, κάθε Δευτέρα των εισπραχθέντων ποσών στον Τραπεζικό Λογαριασμό του ΔΛΤ Θήρας, προσκόμιση των παραστατικών τραπέζης και των οικονομικών καταστάσεων στην Οικονομική Υπηρεσία.
7. Απόδοση Λογαριασμού κίνησης λιμένος σε εβδομαδιαία και μηνιαία βάση. (Έντυπα και Ηλεκτρονικά).
8. Τήρηση βιβλίου κίνησης ημερήσιας κρουαζιέρας, ανά σκάφος και αριθμό επιβατών. (Έντυπα και Ηλεκτρονικά).
9. Τήρηση βιβλίου κίνησης διερχόμενων τουριστικών σκαφών. (Έντυπα η Ηλεκτρονικά)
10.Τήρηση βιβλίου ανέλκυσης καθέλκυσης σκαφών από τις υποδομές του ΔΛΤ Θήρας. (Έντυπα η Ηλεκτρονικά). 11.Τήρηση πίνακα χρήσιμων τηλεφώνων στο γραφείο και εμφανή σημεία του λιμένος της Βλυχάδας. 12.Διαχείριση και ρύθμιση χώρων στάθμευσης.
13.Διαχείριση λοιπών εσόδων Λιμενικού Ταμείου στη Λιμενική Ζώνη, σύμφωνα με τις υποδείξεις του ΔΛΤ Θήρας.

Η συνολική προϋπολογισθείσα δαπάνη ανέρχεται στα 80.000,00 ευρώ με το ΦΠΑ και θα βαρύνει τους προϋπολογισμούς έτους 2016 και 2017 του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην αναλυτική διακήρυξη.

Ημερομηνία έναρξης υποβολής προσφορών: 10/03/2016 και ώρα 10:00 πμ.
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών: 15/03/2016 και ώρα: 14:00 μμ

Ημερομηνία διενέργειας διαγωνισμού: πέντε (5) εργάσιμες ημέρες μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών και ώρα 12:00 μέσω της Διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.

Το πλήρες κείμενο της Διακήρυξης και συμπληρωματικά έγγραφα διατίθενται μόνο σε ηλεκτρονική μορφή μέσω του διαδικτύου στις διευθύνσεις www.santoriniports.gr και www.promitheus.gov.gr. Αιτήματα παροχής συμπληρωματικών πληροφοριών – διευκρινίσεων υποβάλλονται μόνο από εγγεγραμμένους στο σύστημα οικονομικούς φορείς.

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη