Λιμενικό Ταμείο Θήρας: Διαγωνισμός για την καθαριότητα στις χερσαίες λιμενικές ζώνες

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θήρας προκηρύσσει ανοικτό δημόσιο ηλεκτρονικό διαγωνισμό κάτω των ορίων για την υπηρεσία με τίτλο “ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΧΕΡΣΑΙΕΣ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ”, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφοράς βάσει τιμής. Η συνολική δαπάνη για την εν λόγω υπηρεσία έχει προϋπολογισθεί μέχρι του ποσού των 225.551,04 € (με ΦΠΑ).

Αντικείμενα της 12μηνης διάρκειας υπηρεσίας είναι τα παρακάτω:

• Χειρονακτικός καθαρισμός των χερσαίων λιμενικών χώρων όλων των λιμενικών ζωνών αρμοδιότητας του Δ.Λ.Τ.ΘΗΡΑΣ και των κοινοχρήστων χώρων με τον κατάλληλο εξοπλισμό.
• Τακτικός έλεγχος και άδειασμα των καλαθιών απορριμμάτων (παντός τύπου) από τους κοινόχρηστους χώρους, στον πλησιέστερο τροχήλατο κάδο σύμμεικτων απορριμμάτων, καθώς και τοποθέτηση πλαστικής σακούλας σ’ αυτά.
• Έκτακτες επεμβάσεις σε κοινόχρηστους χώρους για την προστασία πεζών και οχημάτων, όπως καθαρισμός από λάδια, καύσιμα, κλπ. τροχαίων ατυχημάτων. Η παρεχόμενη εργασία θα γίνεται μετά από υπόδειξη της υπηρεσίας.

Ο διαγωνισμός (με αύξοντα αριθμό συστήματος 193884) θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών είναι η Τρίτη 6/6/23 και ώρα 15:00. Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών γίνεται τέσσερις εργάσιμες ημέρες μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών, δηλαδή τη Δευτέρα 12/6 και ώρα 09:00.

Η περιληπτική διακήρυξη του διαγωνισμού είναι διαθέσιμη εδώ.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη