Διακρίσεις για αθλητές της Σαντορίνης σε Πανελλήνιο Κύπελλο Tae Kwon Do

Με μετάλλια, καλά πλασαρίσματα, αλλά και πολλές νέες εμπειρίες επέστρεψαν στη Σαντορίνη οι νεαροί αθλητές του Tae Kwon Do που πήραν μέρος στο Πανελλήνιο Κύπελλο “Κωνσταντίνος Θωμαΐδης”, το οποίο διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στις 6-9 Απριλίου.

Ελευθερία Καλούδη και Ηλίας Κούφτας με τους προπονητές της Ολυμπιακής Ακαδημίας Ταεκβοντό Σαντορίνης Νίκο Τζέλλο και Κατερίνα Τζέλλου

H Ολυμπιακή Ακαδημία Ταεκβοντό Σαντορίνης συμμετείχε με 15 συνολικά αθλητές, εκ των οποίων οι δύο κατέκτησαν χάλκινο μετάλλιο: ο Ηλίας Κούφτας (κατηγορία παίδων -41) και η Ελευθερία Καλούδη (κατηγορία νεανίδων 68+). Επίσης, στην πέμπτη θέση της κατηγορίας τους κατετάγησαν η Εμμανουέλα Κασιμάτη (κορασίδων -37) και ο Ηλίας Λαφαζάνης (παίδων -45) που έχασαν την είσοδό τους στα μετάλλια στον τρίτο αγώνα.

 

Ωρίων Κολιούσης μαζί με τον προπονητή του Πάνθηρα Σαντορίνης Γιώργο Ζήκα

Επίσης, από τον Πάνθηρα Σαντορίνης, που συμμετείχε στους αγώνες με τέσσερις αθλητές, ο Ωρίων Κολιούσης κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο (κατηγορία παίδων -65), ενώ ο Μιχάλης Σιγάλας βρέθηκε στην πέμπτη θέση της κατηγορίας του.

Η αποστολή των Λεόντων Σαντορίνης με τον προπονητή Γιάννη Ζαρκάδα

Τέλος, από τους Λέοντες Σαντορίνης, που συμμετείχε με τρεις αθλητές, η Χριστίνα Φύτρου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο (κατηγορία κορασίδων -37).

Συγχαρητήρια σε όλους!

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη