Διαμόρφωση δρομολογίων της Blue Star Ferries – Επιστροφή για το Patmos

Έπειτα από πολύμηνες εργασίες επισκευών των βλαβών που είχε υποστεί από την προσάραξή του έξω από την Ίο στα τέλη του περασμένου Αυγούστου, το Blue Star Patmos επιστρέφει στην ενεργό δράση στις 8 Φεβρουαρίου. Το πλοίο θα δρομολογηθεί στις γραμμές των Δωδεκανήσων, εξυπηρετώντας και το ομώνυμο νησί.

Αυτό προκύπτει από τις διαμορφώσεις στα δρομολόγια των πλοίων της Blue Star Ferries για την τρέχουσα χειμερινή περίοδο. Συνοπτικά τα δρομολόγια της εταιρείας για αυτή την περίοδο έχουν ως εξής:

– Στη γραμμή ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΠΑΡΟΣ – ΝΑΞΟΣ – ΙΟΣ – ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ είναι δρομολογημένο το Blue Star 2 από τις 14 Ιανουαρίου έως τις 5 Μαρτίου, ενώ από τις 6 Μαρτίου επιστρέφει το Blue Star Delos. Η αναχώρηση από τον Πειραιά είναι καθημερινά στις 07:25 και από Σαντορίνη στις 15:30

– Στη γραμμή ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΣΥΡΟΣ – ΤΗΝΟΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ είναι δρομολογημένο το Blue Star Paros, ενώ από τις 9 έως τις 22 Φεβρουαρίου θα δρομολογηθεί το Blue Star Delos. Η αναχώρηση από Πειραιά είναι καθημερινά στις 07:30 και από Μύκονο στις 14:15.

– Στη γραμμή ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΣΥΡΟΣ – ΠΑΡΟΣ – ΝΑΞΟΣ & ΑΜΟΡΓΟΣ (ΚΑΤΑΠΟΛΑ & ΑΙΓΙΑΛΗ) – ΗΡΑΚΛΕΙΑ – ΣΧΟΙΝΟΥΣΑ – ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ – ΔΟΝΟΥΣΑ – ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ είναι δρομολογημένο το Blue Star Naxos, ενώ από τις 9 έως τις 22 Φεβρουαρίου θα αντικατασταθεί από το Blue Star Paros. Η αναχώρηση από τον Πειραιά είναι καθημερινά στις 17:30 και από Αστυπάλαια στις 05:15 (από Κατάπολα στις 06:00).

[adning id="140783"]

– Στη γραμμή ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΚΑΛΥΜΝΟΣ – ΚΩΣ – ΡΟΔΟΣ & ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ – ΠΑΤΜΟΣ – ΛΕΙΨΟΙ – ΛΕΡΟΣ – ΝΙΣΥΡΟΣ – ΤΗΛΟΣ – ΣΥΜΗ – ΚΑΡΠΑΘΟΣ – ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ θα είναι δρομολογημένο μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου το Blue Star Delos, ενώ από τις 8 Φεβρουαρίου επιστρέφει και αναλαμβάνει δράση το Blue Star Patmos. Η αναχώρηση από Πειραιά είναι κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο στις 15:00.

– Στη γραμμή ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΠΑΤΜΟΣ – ΛΕΡΟΣ – ΚΑΛΥΜΝΟΣ – ΚΩΣ – ΡΟΔΟΣ & ΣΥΡΟΣ – ΑΜΟΡΓΟΣ (ΚΑΤΑΠΟΛΑ) δρομολογήθηκε το SUPERFAST XII. Η αναχώρηση από Πειραιά είναι κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 19:00, ενώ από Ρόδο κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή στις 17:00.

– Στη γραμμή ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΨΑΡΑ – ΟΙΝΟΥΣΣΕΣ – ΧΙΟΣ – ΜΥΤΙΛΗΝΗ παραμένει δρομολογημένο το Blue Star 1. Οι αναχωρήσεις του πλοίου από τον Πειραιά γίνονται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή στις 20:00, ενώ από τη Μυτιλήνη κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή την ίδια ώρα.

– Στη γραμμή ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ – ΚΩΣ – ΡΟΔΟΣ θα δρομολογηθεί από τις 22 Μαρτίου έως τις 31 Οκτωβρίου, το Blue Star 2. Η αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή στις 18:00, ενώ από το λιμάνι της Ρόδου κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 16:00

– Στις γραμμές της Κρήτης η κατάσταση παραμένει αμετάβλητη, με τα Blue Horizon και Blue Galaxy να εξακολουθούν να βρίσκονται δρομολογημένα στις γραμμές του Ηρακλείου και των Χανίων αντίστοιχα.

Με πληροφορίες από www.arxipelagos.com

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη