Διασύνδεση τρομοκρατίας με ληστεία Πάρου – στη δημοσιότητα φωτογραφικό υλικό

Δόθηκαν στη δημοσιότητα, ύστερα από σχετική εισαγγελική διάταξη τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 29χρονου ημεδαπού, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στην ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στη Νάουσα της Πάρου και το θανάσιμο τραυματισμό του 53χρονου οδηγού ταξί Δημήτρη Μίχα, που έγιναν στις 10-08-2012.

Πρόκειται για τον ΘΕΟΦΙΛΟΥ Αναστάσιο του Κωνσταντίνου και της Ευαγγελίας, ο οποίος γεννήθηκε στις 17-12-1982 στη Θεσσαλονίκη.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος στο παρελθόν φέρεται να έχει καταγραφεί ως ύποπτος για συμμετοχή στην δράση των «Πυρήνων της Φωτιάς», συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατκή Υπηρεσία μετά την ταυτοποίηση γενετικού του υλικού με ευρήματα από τον τόπο της ληστείας.

Επιπλέον, δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες και αγνώστων συναυτουργών του, όπως αυτοί απεικονίζονται σε στιγμιότυπα του κλειστού κυκλώματος καμερών ασφαλείας της συγκεκριμένης τράπεζας κατά τη διάρκεια της ληστείας.

Η Ελληνική Αστυνομία παρακαλεί όποιο πολίτη γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τα άτομα που απεικονίζονται στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται, να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 170, 1014 και 1964 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δείτε την πλήρη ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας με το φωτογραφικό υλικό εδώ

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”19″]

 

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη