Muay Thai: Διεθνείς διακρίσεις για αθλητές από τη Σαντορίνη

Στους διεθνείς αγώνες Muay Thai “Serbian Open Cup 2024”, που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 28/4, πήραν μέρος επτά αθλητές της αντιπροσωπευτικής ομάδας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Muay Thai, εκ των οποίων οι τέσσερις προέρχονταν από τον σύλλογο της Σαντορίνης Βασιλιάς Θηρας (K-Team).

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Οι τέσσερις αθλητές υπό τις οδηγίες του προπονητή του συλλόγου αλλά και ομοσπονδιακού προπονητή Αρτέμη Καραμολέγκου έκαναν πολύ καλές εμφανίσεις και επέστρεψαν από τη Σερβία με 2 χρυσά και 2 ασημένια μετάλλια στις αποσκευές τους.

  • Ο Άγγελος Λιγνός (14-15, -60kg) κέρδισε με νοκ άουτ στον 2ο γύρο τον Κροάτη αντίπαλό του και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.
  • Ο Κάρολος Βλάχος (10-11, -34kg) στην πρώτη του συμμετοχή με τα χρώματα της εθνικής, μετά από έναν πολύ δυνατό αγώνα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.
  • Στη βραδιά επίλεκτων αγώνων elite, η Αριάδνη Αντρέι (16-17, -51kg) επικράτησε έναντι της Σέρβας αθλήτριας και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.
  • Στο main event ο Γιώργος Χάλαρης (Male -63,5kg) αγωνίστηκε απέναντι σε αντίπαλο από τη Βουλγαρία, σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της διοργάνωσης, με τη νίκη να κρίνεται στη λεπτομέρεια υπέρ του Βούλγαρου αθλητή και τον Χάλαρη να κατακτά το ασημένιο μετάλλιο.

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη