Διεθνές συνέδριο για τον Οινικό Τουρισμό στη Σαντορίνη, τον Οκτώβριο

IMIC2016_en_528x440Διεθνές Συνέδριο για τον Οινικό Τουρισμό (1st WINETOURISM Congress) θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο στη Σαντορίνη με την επιστημονική συνεργασία του Πανεπιστημίου Αιγαίου και του University of South Australia.

Στόχος του συνεδρίου είναι να παρουσιαστούν εμπεριστατωμένα οι νέες τάσεις παγκοσμίως στο θέμα του Οινικού Τουρισμού και να διερευνηθούν οι αναπτυξιακές προοπτικές στον ελληνικό χώρο και όχι μόνο.

Πρόεδροι του συνεδρίου είναι οι κ.κ. Πάρις Τσάρτας, καθηγητής Τουρισμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου και Γιάννης Βογιατζής, Πρόεδρος της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Αμπέλου και Οίνου.

Οι ημερομηνίες του συνεδρίου είναι 14-16 Οκτωβρίου 2016 και χώρος διεξαγωγής του το Συνεδριακό Κέντρο Πέτρος Μ. Νομικός.

Το συνέδριο είναι ενταγμένο στη σειρά συνεδρίων IMIC που ξείνησαν να διοργανώνονται με πρωτοβουλία της Ηλιότοπος Συνέδρια, το 2004 και από τότε πραγματοποιουνται σε ετήσια βάση με θεματικές που αφορούν τόσο στην ακαδημαϊκή κοινότητα όσο και τον επιχειρηματικό κόσμο του τουρισμού.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη