Δήμος Θήρας: Διεθνής διαγωνισμός για την αποκομιδή απορριμμάτων

Σε εργολάβο θα αναθέσει και πάλι ο Δήμος Θήρας την αποκομιδή των απορριμμάτων και για τον σκοπό αυτό έχει προκηρύξει ανοικτό διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης σύμβασης παροχής υπηρεσιών με τίτλο: “Αποκομιδή Απορριμμάτων του Δήμου Θήρας”. Ο προϋπολογισμός της σύμβασης είναι 5.090.000 € με ΦΠΑ 24% (συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος προαίρεσης), επιμεριζόμενος ως εξής: Για τα δύο πρώτα έτη 3.393.333 € (με ΦΠΑ) και για το τρίτο έτος (προαίρεση) 1.696.666 € (με ΦΠΑ).

Το αντικείμενο της εργασίας του αναδόχου θα περιλαμβάνει την αποκομιδή οικιακών και ανακυκλώσιμων απορριμμάτων σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες Δήμου Θήρας (εξαιρουμένων των λιμενικών ζωνών όπου αυτές υπάρχουν) πλην της Τ.Κ. Θηρασίας για τη χρονική περίοδο δύο ετών με δικαίωμα παράτασης (προαίρεση) για ένα ακόμα έτος από την ημερομηνία υπογραφής της σχετικής σύμβασης. Εξαιρείται η αποκομιδή απορριμμάτων από περιοχές όπου αυτή γίνεται με τη χρήση ιπποειδών, την οποία και θα αναλάβει ο Δήμος Θήρας.

Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η Τετάρτη 5 Μαΐου 2021, ώρα 17:00. Η διαδικασία θα διενεργηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.) μέσω της Διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ως άνω συστήματος, την 4η εργάσιμη ημέρα μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών και ώρα 10:30.

Για περισσότερες πληροφορίες κλικ εδώ.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη