Διήμερη επίσκεψη Γ. Λεονταρίτη στη Σαντορίνη

Τα τρέχοντα θέματα της Σαντορίνης τέθηκαν επί τάπητος στη συνάντηση που είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης με τον Δήμαρχο Θήρας Νίκο Ζώρζο, παρουσία της Επάρχου Ιουλίας Καραμολέγκου και του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Χαράλαμπου Δαρζέντα.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η ολοκλήρωση του στρατηγικής σημασίας έργου ασφαλτόστρωσης του επαρχιακού οδικού δικτύου που οδηγεί στο λιμάνι του Αθηνιού, το οποίο καθίσταται πλέον σύγχρονο, ασφαλές και αναβαθμίζει ποιοτικά και αισθητικά το τοπίο. Επίσης, συζητήθηκε το πρόγραμμα των ασφαλτοστρώσεων που θα πραγματοποιήσει η Περιφέρεια και σε άλλα τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου του νησιού, δεδομένου ότι θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία και συντονισμός με τη ΔΕΥΑΘ.

Η διήμερη επίσκεψη του κου Λεονταρίτη στη Σαντορίνη ολοκληρώθηκε με την παρουσία του στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το μεσημέρι της Τετάρτης 13/3.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Σε δήλωσή του ο κος Λεονταρίτης αναφέρει:

“Παραδίδουμε στους κατοίκους και στα εκατομμύρια των επισκεπτών της Σαντορίνης το πλήρως ανακατασκευασμένο επαρχιακό οδικό δίκτυο που συνδέει το λιμάνι με την ενδοχώρα της Σαντορίνης. Όμως δεν σταματάμε εδώ. Εντός του Απριλίου θα έχουν ολοκληρωθεί και άλλα τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου, το οποίο μετά τις παρεμβάσεις που έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια σε πολλά σημεία του έχει βελτιωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό. Η συνεργασία μας με το Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο και τους φορείς του νησιού πρέπει να θεωρείται δεδομένη σε όλα τα επίπεδα”.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη