Σαντορίνη: Ενημερωτική εκδήλωση για το ηφαίστειο το Σάββατο 2/4 από το ΙΜΠΗΣ

Διήμερο εξωστρέφειας έχει προγραμματίσει το Ινστιτούτο Μελέτης και Παρακολούθησης Ηφαιστείου Σαντορίνης για το Σαββατοκύριακο 2-3 Απριλίου.

Το απόγευμα του Σαββάτου 2/4, ώρα 18:00, θα πραγματοποιηθεί στο Μπελλώνειο ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση για το κοινό και τις αρχές της Σαντορίνης, με κύριο θέμα την παρουσίαση του σχεδίου ΤΑΛΩΣ. Πρόκειται για την καθιερωμένη ετήσια ενημέρωση από το ΙΜΠΗΣ για την τρέχουσα κατάσταση και εξέλιξη του ηφαιστείου, αλλά και τη σχέση του ηφαιστείου με το φυσικό περιβάλλον και την κοινωνία του νησιού.

Για την συμμετοχή στην εκδήλωση με φυσική παρουσία, απαιτείται κατάλληλο πιστοποιητικό Covid-19 (εμβολιασμού, νόσησης, πρόσφατο Rapid/Pcr test, κλπ.). Όσοι δε διαθέτουν ανάλογο πιστοποιητικό ή δεν βρίσκονται στη Σαντορίνη, μπορούν να παρακολουθήσουν τις ομιλίες μέσω του παρακάτω συνδέσμου Zoom: https://authgr.zoom.us/j/99175800797

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Για το πρωί της Κυριακής 3/4 έχει προγραμματιστεί γεωλογική ξενάγηση-περιήγηση στη βόρεια και νότια Σαντορίνη, με θέμα: “Ψηλαφώντας τα πετρώματα των ηφαιστείων της Θήρας: Μια βόλτα στον χώρο και τον χρόνο του νησιού” και ξεναγούς τους επιστήμονες του ΙΜΠΗΣ. Καθώς τα δύο προηγούμενα χρόνια, λόγω πανδημίας, δεν είχαν γίνει ανάλογες ξεναγήσεις, από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η συγκεκριμένη, το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν μεγάλο και η συμμετοχή στην περιήγηση της Κυριακής αναμένεται επίσης μεγάλη.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
Γιώργος Βουγιουκαλάκης - Το ηφαίστειο της Σαντορίνης

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη