Κλικ για μεγέθυνση

Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου κλείνει φέτος τα 10 της χρόνια και με την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου το γιορτάζει με ειδικές προβολές σε 10+1 πόλεις της χώρας. Έχουν επιλεγεί ταινίες που, μετά από καθολική ψηφοφορία των 350 μελών της, τιμήθηκαν τα 10 αυτά χρόνια για τα καλλιτεχνικά και τεχνικά επιτεύγματά τους με το βραβείο Ίρις. Συγκεκριμένα θα προβληθούν ταινίες στις οποίες έχουν απονεμηθεί τα Βραβεία Ίρις Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερου Ντοκιμαντέρ, Καλύτερης Μικρού Μήκους Ταινίας και Πρωτοεμφανιζόμενου Σκηνοθέτη.

Η Σαντορίνη είναι μία από τις πόλεις που συμμετέχουν στη γιορτή και η Κινηματογραφική Λέσχη Θήρας έχει προγραμματίσει διήμερες προβολές για τα Σαββατοκύριακα 23-24 Μαρτίου και 6-7 Απριλίου, όπως πάντα στο αμφιθέατρο του Οινοποιείου Μπουτάρη, στο Μεγαλοχώρι.

Το πρόγραμμα προβολών για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 23-24 Μαρτίου, έχει ως εξής:

Σάββατο 23/3 | Ώρα 19:00-23:00
Το Σύκο (μικρού μήκους) – Νικόλας Κολοβός
Exotica, Erotica, Etc. (ντοκιμαντέρ) – Ευαγγελία Κρανιώτη Trailer
Μικρά Αγγλία – Παντελής Βούλγαρης Trailer

Κυριακή 24/3 | Ώρα 19:00-23:00
Casus belli (μικρού μήκους) – Γιώργος Ζώης
Η τελευταία παραλία (ντοκιμαντέρ) – Θάνος Αναστόπουλος Trailer
Κυνόδοντας – Γιώργος Λάνθιμος Trailer

Γενική είσοδος: 6 ευρώ για τη μία μέρα, 10 ευρώ για τις δύο. Ειδική τιμή για τα μέλη της ΚΛΘ: 5 ευρώ και για τις δύο ημέρες.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!
Δύο τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από μία ατομική πρόσκληση για τις διήμερες προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Θήρας στις 23-24/3. Κλικ εδώ για να λάβετε μέρος.

Διαφήμιση

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here