Πανθηραϊκός: Δίκαια και άξια πρωταθλητής Κυκλάδων στο ποδόσφαιρο

Για την 10η και τελευταία αγωνιστική των μπαράζ ανάδειξης πρωταθλητή Κυκλάδων, ο Πανθηραϊκός επικράτησε του Πανναξιακού με 7-1 και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας Κυκλάδων, τερματίζοντας στην 1η θέση της κατάταξης.

Η ομάδα της Σαντορίνης δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για γκολ και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 2′ με γκολ που πέτυχε ο Δημήτρης Βέρμπης. Ο Πανναξιακός ισοφάρισε με τον Καρούση στο 21′. Στο 35′ ο Γιώργος Περιάλης έκανε το 2-1, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, πάλι ο Περιάλης διαμόρφωσε το 3-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πανθηραϊκός συνέχισε να πιέζει και έφτασε στο 4-1 στο 49′, με γκολ που σημείωσε ο Δημήτρης Βέρμπης. Στο 64′ ο Νίκος Στρατηγάκης με όμορφο σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-1. Στο 67′ ο Ντέμης Ζώνας διαμόρφωσε το 6-1. Στο 88ο λεπτό, ο Μανώλης Κωλέτσης πέτυχε το 7-1, κλείνοντας έτσι τον χορό των γκολ.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης η ο Πανθηραϊκός βράβευσε τη Λάβα Εμπορείου που κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Κυκλάδων ενώ, μετά τη λήξη του ματς, βράβευσε τον Α.Ο Θήρας, που κατέκτησε την 2η θέση στο πρωτάθλημα της Α1 Βόλεϊ Γυναικών Ελλάδος.

Στη συνέχεια ο Πανθηραϊκός τίμησε τον πρώην πρόεδρο της ομάδας, κ. Παναγιώτη Ρούσσο, καθώς και τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Ποθητό Μενδρινό, για την προσφορά τους στην ομάδα. Ακολούθως, ο σύνδεσμος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Πανθηραϊκού, τίμησε τον πρόεδρο της ομάδα κ. Νίκο Καμπουράκη.

Η μεγαλύτερη στιγμή της βραδιάς ήταν η στέψη του Πρωταθλητή Κυκλάδων, με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο να παραλαμβάνουν τα μετάλλιά τους από τον Πρόεδρο της ένωσης κ. Φρέρη Ειρηναίο και τα μέλη του Δ.Σ της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων. Ο αρχηγός του Πανθηραϊκού Λευτέρης Λυγνός σήκωσε ψηλά το τρόπαιο του πρωταθλητή Κυκλάδων, με τους ποδοσφαιριστές και τους φίλους της ομάδας να στήνουν ένα ξέφρενο πάρτι, μέσα σε αποθέωση και σε φαντασμαγορική ατμόσφαιρα.

Πλέον ο Πανθηραϊκός στρέφει την προσοχή τους στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, που θα αρχίσουν στις 15 Μαΐου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Μαθιουδάκης, με βοηθούς τους κ. Βάιλα και κ. Νεοκοσμίδη.

Συνθέσεις
Πανθηραϊκός (Αρχοντάκης): Λυγνός, Νικολάου (53′ Ζώνας), Στρατηγάκης, Παγώνης (73′ Μενδρινός), Ρουσάκης, Lluka, Φύτρος, Κωλέτσης, Βέρμπης, Γκουτσούλας, Περιάλης (57′ Βαρούχας)
Αναπληρωματικοί: Βλαβιανός, Μηνδρινός, Αγοραστός, Τσουκαλάς, Βαρούχας, Μενδρινός, Ζώνας

Πανναξιακός (Προμπονάς): Ρόβας, Καπίρης, Κουφόπουλος, Βιλαντώνης, Λεγάκης, Χαμηλοθώρης, Binxhi, Ανεβλαβής Ε., Κάκο, Κούτρος (67′ Ανεβλαβής Π.), Καρούσης (46′ Hidri)
Αναπληρωματικοί: Hidri, Ανεβλαβής Π.

Πηγή: Πανθηραϊκός ΑΟ | FAcebook


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη