17.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δηλώσεις συμμετοχής στην Πανηπειρωτική έκθεση μέσω της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου

Share

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο διασύνδεσης των τοπικών προϊόντων με το τουριστικό προϊόν της; πρόκειται να συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση “ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2016”, που θα πραγματοποιηθεί στις 14-22 Μαΐου 2016 στο Πανηπειρωτικό Στάδιο, στα Ιωάννινα.

Η Περιφέρεια αναγνωρίζοντας τη σημασία του τουρισμού για τον τόπο μας και έχοντας ως κύριο μέλημα την προβολή και την προώθηση των τοπικών προϊόντων, καθώς και την αναγκαιότητα διασύνδεσης των προϊόντων του Πρωτογενούς τομέα και του Τουρισμού, σχεδιάζει και πραγματοποιεί έναν μακροχρόνιο στόχο, που δεν είναι άλλος από τον συνδυασμό της πλούσιας τουριστικής δυναμικής της με τον πλούσιο πρωτογενή της τομέα.

Καλούνται όσοι παραγωγοί μεταποιούν ή/και τυποποιούν αγροτικά προϊόντα (τρόφιμα & ποτά) της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και επιθυμούν να έχουν παρουσία στο περίπτερο που πρόκειται να μισθώσει η Π.Ν.ΑΙ., να το δηλώσουν μέχρι την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2016 στη σχετική φόρμα. Διευκρίνίζεται πως μετά την 24/3/2016 καμία δήλωση δεν θα γίνει δεκτή.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν οπωσδήποτε τον χώρο ενδιαφέροντός τους (χονδρική ή λιανική, όχι και τους δύο χώρους) διότι η Π.Ν.ΑΙ. προτίθεται να μισθώσει και χώρο στη χονδρική, όπου οι παραγωγοί θα έχουν τη δυνατότητα πραγματοποίησης συναντήσεων Business to Business  .

Λόγω των περιορισμένων θέσεων που έχουν εξασφαλιστεί, η επιλογή των εκθετών θα γίνει βάσει κριτηρίων, όπως πιστοποίηση προϊόντων, τυποποίηση, παραγωγική δυναμικότητα, και ιδιαιτερότητα.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2241360567 κ. Τάνια Ρούσσου-Προϊσταμένη Τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων για την Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου και 2281082380 κ. Ντίνα Βλάχου-Προϊσταμένη Τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων για την Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση
Πίβα Λάββα - Τοπία του νου

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea
Διαφήμιση

Σαντορίνη