Δήμος Θήρας: Νέος Αντιδήμαρχος και επανακαθορισμός αρμοδιοτήτων

Dimos_Thiras_newlogoΟ Δήμαρχος Θήρας κ. Νίκος Ζώρζος με απόφασή του όρισε Αντιδήμαρχο τον κ. Ανάργυρο Δαρζέντα, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Γιώργου Κυριαζή και επανακαθόρισε τις αρμοδιότητες και των τεσσάρων Αντιδημάρχων.

Μετά την απόφαση αυτή του Δημάρχου οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Θήρας είναι οι εξής (με αλφαβητική σειρά): Ανάργυρος Δαρζέντας, Νικόλαος Καμπουράκης, Μάρκος Καφούρος, Ρούλα Μπελλώνια-Μενδρινού. Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Μάρκος Καφούρος. Η θητεία των Αντιδημάρχων είναι μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2017.

Αναλυτικά τις αρμοδιότητες των Αντιδημάρχων μπορείτε να τις διαβάσετε εδώ: Αντιδήμαρχοι Δήμου Θήρας

Επίσης ο Δήμαρχος Θήρας προχώρησε στην ανάθεση συγκεκριμένων αρμοδιοτήτων στους Δημοτικούς Συμβούλους κκ. Γεώργιο Κυριαζή και Ευάγγελο Νομικό.

Συγκεκριμένα:
1. Ο κ. Γεώργιος Κυριαζής αναλαμβάνει την ευθύνη της οργάνωσης και λειτουργίας της Κεντρικής Αποθήκης του Δήμου καθώς και την ευθύνη όλων των προμηθειών που διενεργούνται από τις υπηρεσίες του Δήμου.

2. Ο κ. Ευάγγελος Νομικός αναλαμβάνει την επίβλεψη των έργων και την παρακολούθηση των μελετών αρμοδιότητας του Δήμου καθώς και την ευθύνη των δράσεων που αφορούν στα αδέσποτα ζώα.

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη