Δημοτικά ακίνητα προς εκμίσθωση στον Καρτεράδο

Ο Δήμαρχος Θήρας διακηρύσσει ότι εκτίθενται σε πλειοδοτική, φανερή και προφορική δημοπρασία οι εκμισθώσεις των παρακάτω δημοτικών καταστημάτων:

α) Δημοτικό κατάστημα στον Καρτεράδο Θήρας (που βρίσκεται δίπλα από το εστιατόριο Κότσαρη Ελένης εμβαδού 30,00 τμ ), με τιμή εκκίνησης  150,00 €, μηνιαίως

β) Δημοτικό κατάστημα στον Καρτεράδο Θήρας (πρώην κατάστημα Νύχα Αναστασίου εμβαδού 43,00 τμ ), με τιμή εκκίνησης  200,00 €, μηνιαίως

Τα ακίνητα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως γραφεία και ως εμπορικά καταστήματα. Απαγορεύεται η χρήση του ακινήτου για κατάστημα Ηλεκτρονικών τεχνικών παιγνίων, ενοικίαση αυτοκινήτων – μηχανών και μοτοποδηλάτων καθώς επίσης και κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Για το πρώτο ακίνητο, η δημοπρασία θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Θήρας (Γραφείο Οικονομικής Επιτροπής) την 24η Απριλίου 2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00-10:30, ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής. Για το δεύτερο ακίνητο, η δημοπρασία θα γίνει στο ίδιο μέρος, ίδια ημέρα (24/4) και ώρα 11:00-11:30.

Για να γίνει κάποιος δεκτός στη δημοπρασία πρέπει να καταθέσει στην Επιτροπή Διενέργειας δημοπρασίας ως εγγύηση γραμμάτιο σύστασης παρακαταθήκης του Ταμείου Παρακ/θηκών και Δανείων ή εγγυητική  επιστολή αναγνωρισμένης Τράπεζας ποσού 400,00 € και 500,00 € για το πρώτο και δεύτερο ακίνητο αντίστοιχα, καθώς και φορολογική και δημοτική ενημερότητά του περί μη οφειλής.

Οι όροι της σχετικής διακήρυξης και τα λοιπά δικαιολογητικά για την συμμετοχή στον διαγωνισμό βρίσκονται στο γραφείο της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου και στο γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας Καρτεράδου, των οποίων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη