Ο Δημήτρης “DK” Κυρσανίδης, νικητής του Red Bull Art of Motion για δυο συνεχόμενες χρονιές, το 2014 και 2015, ξεκινά και φέτος το tour του σε πόλεις της Ελλάδας για να συναντήσει τα ανερχόμενα ταλέντα της ελληνικής σκηνής του freerunning!

Μέσα από 4 freerunning jams, με καινούρια εμπόδια, o DK θα δώσει το μαγικό εισιτήριο σε 15-20 freerunners για να ταξιδέψουν με όλα τα έξοδα πληρωμένα στη Σαντορίνη, όπου θα διαγωνιστούν στην πρώτη φάση του επιτόπου προκριματικού, στις 4 Οκτωβρίου και με στόχο να περάσουν στον μεγάλο τελικό του Red Bull Art of Motion που θα γίνει στις 7 Οκτωβρίου, στην Οία.

Το DK’s Tour θα κάνει στάση σε:

Θεσσαλονίκη στις 2/9: Η εκκίνηση θα γίνει στη γενέτειρά του DK, στο πλαίσιο του μεγαλύτερου open-air festival της Θεσσαλονίκης, του 9ου Street Mode Festival
– Λάρισα στις 6/9
– Πάτρα στις 8/9
– Αθήνα στις 9/9


Θυμίζουμε ότι την πρώτη φορά που ο DK αγωνίστηκε σε τελική φάση του Red Bull Art of Motion και κατετάγη 7ος, είχε πάρει την πρόκριση από τον επιτόπου προκριματικό στη Σαντορίνη. Τις δύο επόμενες χρονιές ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Τα πάντα είναι λοιπόν πιθανά!

Όσοι ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στο DK’s Tour με όνειρο τη συμμετοχή στην φετινή τελική φαση, θα πρέπει να μείνουν συντονισμένοι στα www.facebook.com/rbafm και www.facebook.com/DimitrisDkKyrsanidis για περισσότερες πληροφορίες.

Print Friendly, PDF & Email