Δώρα από τη Σαντορίνη παντού!

Κάθε χρόνο, όταν έρχεται ο Δεκέμβρης, είναι λες και αρχίζει αυτόματα στο μυαλό μας μια αντίστροφη μέτρηση για τις γιορτές. Oι συζητήσεις έχουν θέμα τα σχέδια των ημερών, οι παρέες οργανώνονται, βόλτες, ταξίδια και άλλα γιορτινά μπαίνουν στο πλάνο και ο στόχος είναι να δημιουργήσουμε όμορφες αναμνήσεις και στιγμές χαράς μαζί με τους αγαπημένους μας.

Αναζητώντας ιδέες ξεχωριστές που θα συνοδεύσουν τα φετινά γιορτινά τραπέζια μας, υπέροχα κρασιά ή ξεχωριστά προϊόντα που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις αλλά και δώρα για αγαπημένους φίλους και συνεργάτες, η λύση είναι πολύ κοντά!

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Atlantea.shop φέρνει ιδέες για δώρα με άρωμα Σαντορίνης για όλους. Εκεί θα βρείτε:

Σαντορινιά καλάθια με τοπικά προϊόντα για όλα τα γούστα και άλλους εορταστικούς συνδυασμούς.

Κρασιά από 20 οινοποιεία της Σαντορίνης, συνολικά περισσότερες από 170 ετικέτες, από όλες τις ποικιλίες του νησιού, Ασύρτικο, Vinsanto, Νυχτέρι, Μαυροτράγανο, Μανδηλαριά, Αθήρι, Αηδάνι, Κατσανό, Μαυράθηρο και Βουδόματο, που διεκδικούν την προσοχή σας.

Τοπικά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και περιορισμένης παραγωγής, λόγω της ηφαιστειακής γης και του ιδιαίτερου μικροκλίματος του νησιού, όπως τοματοπολτός, φάβα, κάπαρη & καπαρόφυλλα, μέλι, φιστίκι και άλλα, που θα δώσουν μια διαφορετική γεύση στις ευχές σας.

Βιβλία σχετικά με το νησί, το Ακρωτήρι, το ηφαίστειο, την αρχιτεκτονική, το κρασί και τη γαστρονομία, νέα σε κυκλοφορία και άλλα παλιότερα ή και εξαιρετικά σπάνια.

– Είδη τέχνης & διακόσμησης.

Ρούχα και αξεσουάρ της τοπικής μπίρας donkey.

– Αντιανεμικά και Τ-shirt της σειράς Ampelos.

Και πολλά περισσότερα που θα δείτε εδώ!

Ζητήστε μας να τα φέρουμε στην πόρτα σας ή να τα στείλουμε σε αγαπημένους ως δώρο, χωρίς κόστος μεταφορικών στη Σαντορίνη και με 3,47 ευρώ σε όλη την Ελλάδα.

Επίσης, αν ψάχνετε το ιδανικό εταιρικό δώρο για τους συνεργάτες σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2286024758 ή μέσω email στο info@atlantea.shop. Έχουμε πολλές ιδέες να μοιραστούμε μαζί σας.

Αλλά και για τους φίλους ή συνεργάτες στο εξωτερικό, το Santorini.net Eshop στέλνει άμεσα και με ασφάλεια τα δώρα και τις ευχές σας σε όλο τον κόσμο!

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη