Δώρα και ευχές με αφετηρία τη Σαντορίνη

Η αντίστροφη μέτρηση για τις γιορτές έχει αρχίσει. Ήδη καταστρώνονται σχέδια για γιορτινά τραπέζια, εξορμήσεις και όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους μας! Μέσα στο εορταστικό κλίμα κυριαρχεί η αναζήτηση ξεχωριστών δώρων που θα φέρουν χαμόγελα στους αποδέκτες τους και και θα κερδίσουν τις εντυπώσεις!

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Atlantea.shop, για μια ακόμη χρονιά, φέρνει ιδιαίτερες προτάσεις για δώρα με άρωμα Σαντορίνης για φίλους, συγγενείς και συνεργάτες, δώρα για μικρούς και μεγάλους. Στα ηλεκτρονικά του “ράφια” θα βρείτε:

Κρασιά από όλα οινοποιεία της Σαντορίνης και τις ποικιλίες του νησιού, Ασύρτικο, Vinsanto, Νυχτέρι, Μαυροτράγανο, Μανδηλαριά, Αθήρι, Αηδάνι, Κατσανό, Μαυράθηρο και Βουδόματο με δυνατότητα απεριόριστων συνδυασμών, για κάθε γούστο.

– Εξαιρετικά αποστάγματα που παράγονται στη Σαντορίνη (ούζο, τσικουδιά, λικέρ).

Τοπικά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και περιορισμένης παραγωγής, λόγω της ηφαιστειακής γης και του ιδιαίτερου μικροκλίματος του νησιού, όπως σάλτσες τομάτας, φάβα, κάπαρη & καπαρόφυλλα, μέλι, φιστίκι κελυφωτό ή φιστίκι με σουσάμι/πάπρικα και άλλα, που θα αναβαθμίσουν γευστικά τις γιορτινές μέρες.

Σαντορινιά καλάθια με τοπικά προϊόντα για όλα τα γούστα σε ταιριαστούς, εορταστικούς συνδυασμούς.

Βιβλία για τη Σαντορίνη, το Ακρωτήρι, το ηφαίστειο, την αρχιτεκτονική, τη γεωλογία, το κρασί και τη γεύση, ποιητικές συλλογές και μυθιστορήματα, νέα σε κυκλοφορία και άλλα πιο παλιά ή και εξαιρετικά σπάνια.

– Εξαιρετικά ελληνικά αρώματα, εμπνευσμένα από τη Σαντορίνη, που κάνουν καριέρα από την Αμερική μέχρι την Αυστραλία

– Επιτραπέζια παιχνίδια και παζλ.

Είδη τέχνης, διακόσμησης και ιδιαίτερα αναμνηστικά αντικείμενα.

Δωροκάρτες που αποστέλλονται μέσω email απευθείας στον παραλήπτη.

Και πολλά περισσότερα που θα δείτε εδώ!

Όποια και αν είναι η επιλογή σας, μπορείτε να παραγγείλετε ηλεκτρονικά ή να καλέσετε στο 2286024758 και η παραγγελία θα σταλεί σε ασφαλή και όμορφη συσκευασία δώρου, με την χειρόγραφη κάρτα των ευχών σας, με δωρεάν αποστολή για όλη την Ελλάδα για αγορές μεγαλύτερες των 50 ευρώ.

Στη Σαντορίνη γίνεται παράδοση στον χώρο σας ή στον αποδέκτη του δώρου σας χωρίς επιπλέον κόστος.

Για φίλους ή συνεργάτες στο εξωτερικό, το Santorini.net Eshop στέλνει επίσης άμεσα και με ασφάλεια τα δώρα και τις ευχές σας σε όλο τον κόσμο!

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη