Δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα για επιχειρήσεις από το Επιμελητήριο Κυκλάδων

Η επόμενη μέρα για την επιχειρηματικότητα στις Κυκλάδες

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για ενημέρωση και εκπαίδευση των επιχειρήσεων πάνω στα νέα δεδομένα που θα κληθούν να εφαρμόσουν, το Επιμελητήριο Κυκλάδων εντείνει, εμπλουτίζει και εξειδικεύει ακόμη περισσότερο τα εκπαιδευτικά προγράμματα και την online διαδραστική εκπαίδευση, τα οποία παρέχει δωρεάν σε όλους.

Για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των προγραμμάτων αυτών συνεργάζεται με επίσημους και αναγνωρισμένους φορείς, προκειμένου να παρέχει στα μέλη του έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση πάνω στα φλέγοντα ζητήματα. Στο πλαίσιο αυτό οι εισηγητές που έχουν επιλεγεί διαθέτουν υψηλή εκπαίδευση, και εξειδίκευση, αλλά και μεγάλη εμπειρία στην πρακτική εφαρμογή των όσων θα παρουσιάσουν.

Παρακάτω αναφέρονται οι ενότητες, με τις οποίες ξεκινά η παραπάνω εκπαίδευση, ενώ σχεδιάζονται και αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλες στο αμέσως επόμενο διάστημα:

Υγιεινή & Ασφάλεια: Πρακτικά θέματα που πρέπει να γνωρίζουν όσοι δραστηριοποιούνται στον χώρο της μαζικής εστίασης (καφέ, εστιατόρια, κλπ.) και των καταλυμάτων.

  • Covid-19: Κανόνες υγιεινής & ασφάλειας τροφίμων και ποτών
  • Η λειτουργία των επιχειρήσεων μαζικής εστίασης στις νέες συνθήκες
  • Covid-19: Κανόνες υγιεινής & ασφάλειας καταλυμάτων
  • Η λειτουργία των καταλυμάτων στις νέες συνθήκες

Τουρισμός

  • Οι νέες συνθήκες που καθορίζουν την επανεκκίνηση του Τουρισμού
  • Στρατηγικές Τουριστικών Επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση του νέου περιβάλλοντος
  • Νέες τεχνολογίες και τουρισμός στην περίοδο του Covid-19

Ηλεκτρονικό εμπόριο

  • Ηλεκτρονικό Εμπόριο για αρχάριους: Εισαγωγή στις ηλεκτρονικές πωλήσεις.
  • Τεχνικές διαφήμισης, προβολής και προώθησης για όσους διαθέτουν ήδη e-shop

Για την καλύτερη διεξαγωγή των παραπάνω εκπαιδευτικών προγραμμάτων, το Επιμελητήριο Κυκλάδων έχει εξασφαλίσει τη χρήση της πλατφόρμας τηλεπικοινωνίας Webex της εταιρείας Cisco για την εξ αποστάσεως σύγχρονη συμμετοχή έως 1000 σημείων από τον προσωπικό τους υπολογιστή/smartphone/tablet. Η πλατφόρμα αυτή θα αποτελέσει ένα επιπλέον εργαλείο για την καλύτερη και αμεσότερη επικοινωνία και έχει ως στόχο να δώσει τη δυνατότητα σε όποιον ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει κάθε ενημερωτική εκδήλωση, εκπαιδευτικό πρόγραμμα ή εξειδικευμένο σεμινάριο που διοργανώνει το Επιμελητήριο.

Οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν τα εν λόγω προγράμματα μέσω της εφαρμογής Webex πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα εδώ.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη