14.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια για τον θαλάσσιο τουρισμό και το yachting από το ΚΕΚ Γεννηματάς

Διακεκριμένοι επιχειρηματίες του κλάδου με παρεμβάσεις τους θα δώσουν την εικόνα της πραγματικής αγοράς και των ιδιαιτεροτήτων αυτής 

Share

Λίγο πριν το ξεκίνημα μιας ιδιαίτερα κρίσιμης τουριστικής περιόδου, το ΚΕΚ Γ. Γεννηματάς της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου οργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια 72 συνολικά ωρών με αντικείμενο τον θαλάσσιο τουρισμό και το yachting.

Ακολουθώντας της εξελίξεις και με βάση τις νέες επιταγές επιμόρφωσης λόγω της πανδημίας του Covid-19, τα σεμινάρια θα υλοποιηθούν εξ αποστάσεως διαδικτυακά μέσα από την πλατφόρμα σύγχρονης τηλεκπαίδευσης του ΚΕΚ για την απόλυτη ασφάλεια των συμμετεχόντων και εκπαιδευτών.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο βασικές ενότητες:

Θαλάσσιος Τουρισμός
Πρόγραμμα 42 ωρών με αναφορά στο σύνολο της οργανωμένης τουριστικής δραστηριότητας που αναπτύσσεται στον θαλάσσιο χώρο και στις ακτές μιας περιοχής υποδοχής τουριστών.

Υποκατηγορίες του προγράμματος: τουρισμός κρουαζιέρας, τουρισμός yachting, καταδυτικός τουρισμός, αναψυχής, αλιευτικός τουρισμός και θαλάσσια σπορ

Το σεμινάριο αφορά άτομα του κλάδου του τουρισμού αλλά και οποιονδήποτε θέλει να ασχοληθεί με το θαλάσσιο τουρισμό .

Έναρξη υποβολής αιτήσεων: Δευτέρα 22/3 στις 18:00 στην ιστοσελίδα του ΚΕΚ Γ. Γεννηματάς
Έναρξη σεμιναρίου: Δευτέρα 29/3

Yachting – Τουρισμός με σκάφη αναψυχής
Πρόγραμμα 30 ωρών. Οι εκπαιδευόμενοι θα ενημερωθούν σε βάθος για την διαρκώς αναπτυσσόμενη εναλλακτική τουριστική αυτή μορφή, καθώς και για τα επαγγέλματα που συνδέονται με τον κλάδο, για τις προοπτικές ανάπτυξης τέτοιων επιχειρήσεων και για τον τρόπο λειτουργίας τους αλλά και για τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Το σεμινάριο αφορά άτομα του κλάδου του τουρισμού, επαγγελματίες με σκάφη αναψυχής αλλά και οποιονδήποτε θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το yachting.

Έναρξη υποβολής αιτήσεων: Δευτέρα 22/3 στις 18:00 στην ιστοσελίδα του ΚΕΚ Γ. Γεννηματάς
Έναρξη σεμιναρίου: Τρίτη 30/3

Υπενθυμίζεται στους ενδιαφερόμενους ότι τα σεμινάρια απευθύνονται σε ενήλικες, ανεξαρτήτως ηλικίας, καταγωγής και επαγγελματικής κατάστασης, με στόχο την ανάπτυξη και αναβάθμιση επαγγελματικών δεξιοτήτων, ενώ η συμμετοχή στα σεμινάρια είναι δωρεάν.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
The Wine Bar at Heliotopos, Santorini - The cave

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη