Σαντορίνη: Δωρεάν καρδιολογικοί έλεγχοι σε βρέφη, παιδιά και εφήβους

Από το ίδρυμα "Καρδιές για όλους" και υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Θήρας

Εξειδικευμένους καρδιολογικούς ελέγχους σε βρέφη, παιδιά και εφήβους της Σαντορίνης θα προσφέρει δωρεάν κατά το διάστημα 11-13 Μαρτίου το ίδρυμα “Καρδιές για όλους”, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Θήρας.

Το ίδρυμα “Καρδιές για όλους” ιδρύθηκε το 1998 στη Γενεύη από τον παγκοσμίου φήμης καρδιοχειρουργό Αυξέντιο Καλαγκό, με σκοπό να εξετάζονται και να χειρουργούνται δωρεάν παιδιά με συγγενείς ή επίκτητες καρδιοπάθειες, κυρίως από ασθενείς οικονομικά ομάδες. Έκτοτε έχουν χειρουργηθεί χιλιάδες παιδιά σε ολόκληρο τον κόσμο, με μόνη αμοιβή την ηθική ικανοποίηση. Το 2015 η φιλανθρωπική δράση του ιδρύματος επεκτάθηκε και στην Ελλάδα.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Υπό την αιγίδα του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Θήρας κ. Αμφιλόχιου, πρόκειται να διενεργηθούν στο νησί μας κοινωνικά ιατρεία, στο πλαίσιο των οποίων θα γίνονται δωρεάν εξειδικευμένες καρδιολογικές εξετάσεις σε βρέφη, παιδιά και εφήβους. Τα κοινωνικά ιατρεία θα φιλοξενηθούν στο Καμάρι, κάτω από το νηπιαγωγείο (πρώην Πνευματικό Κέντρο Ι.Μ. Προφήτη Ηλία) και θα λειτουργήσουν τις παρακάτω μέρες και ώρες:

– Παρασκευή 11/3, 16:30-21:00
– Σάββατο 12/3, 09:30-14:30 και 17:00-20:00
– Κυριακή 13/3, 09:30-14:30

Η συμμετοχή στα κοινωνικά ιατρεία θα γίνεται μόνο κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στο 6947903244. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη