Νέα διευρυμένη πολιτική παροχών προς το επιβατικό κοινό για το σύνολο των δρομολογιακών γραμμών, στις οποίες δραστηριοποιείται, ανακοίνωσε η SAOS Ferries.

Όπως έκανε γνωστό η εταιρεία:

Για όλο το 2021 τα πλοία του ομίλου θα μεταφέρουν το σύνολο των επιβατών από και προς τα νησιά του Καστελλόριζου, της Ανάφης και της Δονούσας εντελώς δωρεάν, συμπεριλαμβανομένης και της δωρεάν μεταφοράς των Ι.Χ. οχημάτων τους.

Επίσης, για τα χρονικά διαστήματα 15/5-30/6/2021 και 15/9-31/10/21, τα τρία πλοία του ομίλου (ΕΓ/-ΟΓ Σταυρός, ΕΓ/-ΟΓ Σαόνησος, Ε/Γ-Δ/Ρ Ζέφυρος), κατά την εκτέλεση των δρομολογίων τους σε όλες τις γραμμές που εξυπηρετούν, θα μεταφέρουν εντελώς δωρεάν όλους τους επιβάτες προς όλους τους υπόλοιπους προορισμούς (Ρόδο, Σύμη, Τήλο, Χάλκη, Νίσυρο, Κω, Σύρο, Τήνο, Άνδρο, Κάρυστο, Κύθνο, Κέα, Λαύριο, Πάρο, Νάξο, Αιγιάλη, Κατάπολα, Κουφονήσι, Σχοινούσα, Ηρακλειά, Φολέγανδρο, Σίκινο, Ίο, Θήρα, Θηρασιά, Λέρο, Λειψούς, Πάτμο, Αρκιούς, Αγαθονήσι, Πυθαγόρειο Κάλυμνο, Ψέριμο, Μαστιχάρι Κω).

Η παραπάνω πολιτική παροχών έρχεται ως επέκταση του ανάλογου μέτρου που εφάρμοσε πέρυσι η SAOS Ferries για δωρεάν μεταφορά επιβατών και Ι.Χ. οχημάτων από και προς το Καστελλόριζο.

“Ευελπιστώντας στο να βρει μιμητές στις πρωτόγνωρες για την ελληνική ακτοπλοΐα παροχές του, ο όμιλος δηλώνει την ετοιμότητά του για κάθε συνεργασία που θα ενισχύσει την τουριστική κίνηση των νησιών μας και κατ’ επέκταση τις νησιωτικές μας κοινωνίες”, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here