Δωρεάν ψυχο-εκπαιδευτικά σεμινάρια για γονείς από το “Μαζί για το Παιδί”

Για κατοίκους Κρήτης, Κυκλάδων, Κορίνθου, Θήβας και Οινοφύτων

Το Συμβουλευτικό Κέντρο της Ένωσης Μαζί για το Παιδί για γονείς, εκπαιδευτικούς και εφήβους διοργανώνει δύο δωρεάν διαδικτυακά ψυχο-εκπαιδευτικά σεμινάρια, που απευθύνονται αποκλειστικά σε γονείς που κατοικούν σε Κρήτη, Κυκλάδες, Κόρινθο και Βοιωτία.

  • Επικοινωνία στην οικογένεια | Δευτέρα 28/11, 18:00-19:30 | Εγγραφή ΕΔΩ

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η διερεύνηση, η κατανόηση και η επίλυση των δυσκολιών που προκύπτουν στην επικοινωνία μεταξύ των γονέων και των παιδιών. Θα συζητηθούν αποτελεσματικοί τρόποι παρέμβασης και οριοθέτησης που διευκολύνουν την επικοινωνία και προστατεύουν τη σχέση γονιών-παιδιών από τις συνεχείς προστριβές και συγκρούσεις.

  • Παιδί & Ίντερνετ | Δευτέρα 5/12, 18:00-19:30 | Εγγραφή ΕΔΩ

Η τεχνολογία είναι πλέον κομμάτι της καθημερινότητας, τόσο για τους γονείς, όσο και για τα παιδιά. Η τηλεόραση, οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τα tablets και τα κινητά έχουν μπει για τα καλά στη ζωή όλων μας. Ο τρόπος με τον οποίο τα χρησιμοποιούμε, και αντίστοιχα ο τρόπος με τον οποίο τα εισάγουμε στη ζωή των παιδιών είναι αυτός που θα καθορίσει αν η χρήση τους θα έχει οφέλη ή αρνητικές συνέπειες.

Τα σεμινάρια είναι δωρεάν και θα πραγματοποιηθούν μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ΖΟΟΜ. Για τη συμμετοχή απαιτείται εγγραφή για κατοχύρωση θέσης. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στην τηλεφωνική γραμμή 11525 & στο email: 11525@mazigiatopaidi.gr

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη