26.1 C
Santorini
Τρίτη, 5 Ιουλίου, 2022

Επιμελητήριο Κυκλάδων: Δωρεάν σεμινάριο για βασικές αρχές και εργαλεία κοστολόγησης

Απευθύνεται σε όλα τα ταμειακά ενήμερα μέλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων που δραστηριοποιούνται στον χώρο της μαζικής εστίασης (καταλύματα, εστιατόρια, καφέ, μπαρ, πιτσαρίες, κ.ά) και τους εργαζομένους τους

Πρωτοσέλιδα

Οι νέες συνθήκες της πανδημίας και οι συνεχείς αλλαγές που επιφέρουν οι κανόνες προστασίας της δημόσιας υγείας έχουν επηρεάσει καθοριστικά τη λειτουργία των επιχειρήσεων και ειδικότερα του κλάδου της μαζικής εστίασης. Ως αποτέλεσμα οι σύγχρονοι επιχειρηματίες αναγνωρίζουν περισσότερο από ποτέ την ανάγκη να επικεντρωθούν στον έλεγχο του κόστους και τον περιορισμό της σπατάλης υλικών προκειμένου να εξασφαλίσουν τη βιωσιμότητα αλλά και την επιβίωσή των επιχειρήσεών τους.

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων, που βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους εκπροσώπους της επιχειρηματικής κοινότητας των Κυκλάδων, κατέγραψε την ανάγκη αυτή και ενόψει του ανοίγματος της νέας τουριστικής σεζόν διοργανώνει ένα δωρεάν πρακτικό σεμινάριο τη Δευτέρα 4 Απριλίου, ώρα 17:00-20:00 με θέμα “Βασικές αρχές και εργαλεία κοστολόγησης: από τη θεωρία στην πράξη”, με εισηγητή τον κο Παναγιώτη Κούρεντα, εκπαιδευτή εξειδικευμένων σεμιναρίων γύρω από το Cost Control Management και το Menu Development & Engineering, ακολουθώντας όλες τις διεθνείς τάσεις και τα νέα πρότυπα.

Το σεμινάριο στοχεύει να επικεντρωθεί στις βέλτιστες μεθόδους υπολογισμού και ελέγχου του κόστους μέσα από μια διαδραστική προσέγγιση. Ξεκινώντας από την παρουσίαση των διαδικασιών ορθής κοστολόγησης φαγητού και ποτού, θα αναλυθούν όλοι οι παράγοντες που επηρεάζουν τον κόστος τους και θα δοθεί έμφαση στους τρόπους που αναγνωρίζει κανείς τα λειτουργικά κόστη και τη σημασία τους στην ορθή διαμόρφωση τιμής. Τέλος, ιδιαίτερα σημαντική θα είναι η κατανόηση της ανάλυσης της τιμολόγησης και κερδοφορίας με τρόπο που θα βοηθήσει στην επιλογή της μεθόδου τιμολόγησης που ταιριάζει καλύτερα στην κάθε επιχείρηση. Το σεμινάριο αυτό θα είναι εμπλουτισμένο με σύντομες ατομικές ασκήσεις και την ανάπτυξη ενός γόνιμου διαλόγου και ερωταπαντήσεων σε πρακτικά θέματα.

Απευθύνεται σε όλα τα ταμειακά ενήμερα μέλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων που δραστηριοποιούνται στον χώρο της μαζικής εστίασης (καταλύματα, εστιατόρια, καφέ, μπαρ, πιτσαρίες, κ.ά) και τους εργαζομένους τους και θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Η αίτηση συμμετοχής είναι διαθέσιμη εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Κατάρτισης του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο στο τηλέφωνο 2281082346 (εσωτερικό 4) καθώς και στα γραφεία των νησιών σε Άνδρο 2282051490 | Σαντορίνη 2286025788 | Μήλο 2287023970 | Μύκονο 2289023937 | Νάξο 2285022767 | Πάρο 2284023031 | Τήνο 2283022404.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και μία ώρα πριν την έναρξη του σεμιναρίου, οπότε και θα αποσταλεί ο σύνδεσμος παρακολούθησης σε όσους έχουν δηλώσει το email τους. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία ή αντιμετωπίζουν τεχνικές δυσκολίες, θα υπάρχει η δυνατότητα προσωπικής επικοινωνίας και υποστήριξης στα τηλέφωνα που αναφέρονται παραπάνω.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ροή ειδήσεων

Ερώτηση Ν. Συρμαλένιου για την καθυστέρηση του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου Σαντορίνης

Ερώτηση προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τη σημαντική καθυστέρηση της εκπόνησης του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου της Σαντορίνης...