Τουριστικό webinar Επιμελητήριο ΚυκλάδωνΥπό τις συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία του Covid-19, με τις συνήθειες και τις συμπεριφορές των επισκεπτών να αλλάζουν διαρκώς με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα και τις ανάγκες υγειονομικής ασφάλειας που προκύπτουν, το να ασχολείται κανείς επιχειρηματικά, άμεσα ή έμμεσα, με τον τομέα του τουρισμού αποτελεί αναμφίβολα μεγάλη πρόκληση. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και ενώ βρισκόμαστε εν μέσω του δεύτερου κύματος έξαρσης της πανδημίας, η ανάγκη να σκιαγραφηθεί το νέο τοπίο του τουριστικού κλάδου και η θέση των Κυκλάδων, ως τουριστικός προορισμός, μέσα σε αυτό είναι πιο επιτακτική από ποτέ.

Στο πλαίσιο αυτό, το Επιμελητήριο Κυκλάδων συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο Πειραιά, που από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης της πανδημίας διεξήγε ολοκληρωμένες μελέτες για τις νέες συνθήκες στον τουρισμό, και ανακοινώνει τη διοργάνωση ενός νέου δωρεάν webinar με θέμα “Το νέο τοπίο του Τουριστικού Κλάδου, με τα έως σήμερα δεδομένα, στην εποχή της πανδημίας και πώς αυτό επηρεάζει την ανάπτυξη της Οικονομίας των Κυκλάδων”.

Το webinar απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο, ο οποίος δραστηριοποιείται στις Κυκλάδες και είναι μέλος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Το διήμερο εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 και Πέμπτη 26 Νοεμβρίου, ώρες 15:00-17:00, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας που διαθέτει το Επιμελητήριο Κυκλάδων και καλύπτει την ταυτόχρονη συμμετοχή έως και 1000 σημείων. Εισηγήτρια θα είναι η Δρ. Γεωργία Ζούνη, Διδάκτωρ Τουριστικού Marketing στο Τμήμα Τουριστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και στα μεταπτυχιακά προγράμματα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του University of Kent.

Κατά τη διάρκεια του webinar θα αναδειχθούν θέματα, όπως:

  • Τι αλλάζει στο μοντέλο Τουρισμού
  • Ποιες είναι οι νέες αξίες, ανάγκες, συνήθειες των τουριστών
  • Πώς επηρεάζονται, άμεσα ή έμμεσα, όλοι οι επαγγελματικοί κλάδοι, όπως το εμπόριο, η εστίαση, η φιλοξενία, κ.λπ.
  • Ποια είναι τα νέα επιχειρηματικά μοντέλα που αναδύονται
  • Τι αλλαγές αναμένονται στη συνολική στρατηγική και πολιτική για τον Τουρισμό.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέχρι την Τρίτη 24/11/2020 και ώρα 14:00.

Για τη συμμετοχή τους οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν στο e-mail που έχουν δηλώσει στη φόρμα συμμετοχής έναν ειδικό σύνδεσμο για τη σύνδεση με την πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης, μία ώρα πριν την έναρξη του προγράμματος κάθε ημέρας. Η σύνδεση θα πρέπει να γίνει με το e-mail εγγραφής προκειμένου να δοθεί σε κάθε συμμετέχοντα, που θα παρακολουθήσει και τις δύο ημέρες το εκπαιδευτικό webinar, βεβαίωση παρακολούθησης.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here